Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Kom ihåg att de vill se er döda

KOMMENTAR. Martin Saxlind kommenterar näthataren Hamid Zafars "brott" och straff. Ett fall som visar hur makten inte visar feltänkare någon nåd.

“Bonniers bär ansvar för huvudlös invandringspolitik”

INRIKES. Fria Tider tar i en artikel upp frågan om hur de stora tidningsägarna som Bonniers genom en ensidig och extremt invandrarvänlig hållning till stor del bär ansvaret för den ansvarslösa massinvandringen till Sverige och de problem som vårt land idag präglas av.

DN:s kulturjournalist: Nationalismen borde utplånas

INRIKES. Kulturjournalisten Kristina Lindquist gästade onsdagens sändning av Gomorron Sverige där hon bland annat sade att Sverige inte förtjänar att firas på nationaldagen samt att nationalismen är farlig och borde utplånas.

Granskning Sverige vs Dagens Nyheter

MEDIA. Granskning Sverige ringer upp Clas Svahn på DN och frågar efter källor. Detta efter att han spridit falska nyheter om Donald Trump. Han har också skrivit att SD:s Björn Söder är antisemit men inte Margot Wallström som varit med på samma "antisemit-lista".

Bonniermedia: “Så pratar du med dina barn om Trump”

MEDIA. De två Bonnierägda tidningarna Expressen och DN har tagit hjälp av psykologer som ger tips till oroliga läsare hur de ska" prata om valet av Donald Trump" med sina barn.

Ubåt som spionerade på svensk militärövning var från NATO!

SVERIGE. En ubåt som spionerade på en svensk militärövning har nu visat sig komma från NATO, trots att etablerade medier som vanligt pekade finger åt Ryssland i syfte att driva Sverige närmare ett NATO-medlemskap och krig med Ryssland.

DN: SD håller på att vinna överklassen på Östermalm

SVERIGE. DN uppmärksammade för några dagar sedan att borgerligheten och överklassen alltmer kommer över på den invandringskritiska sidan. Även personer som tillhört det absoluta toppskiktet inom Moderaterna instämmer nu i åsikten att massinvandringen är problematisk och att media mörklägger detta, vilket nationella hävdat i decennier.

Invandringsfrågan viktigast i ny undersökning

INRIKES. Dagens Nyheter/Ipsos har publicerat en opinionsundersökning där man mätt vilka frågor som väljarna anser vara viktigast idag. Invandringsfrågan är i särklass den största sakfråga som bekymrar den svenska väljarkåren.

Historiker: Ett enat Norden är en realistisk utopi!

NORDEN. En historiker går idag ut i DN och argumenterar för ett enat Norden, vilket han kallar för en "realistisk utopi".

BILD: DN-projekt bluffar om invandrares ålder?

MEDIA. Bonniertidningen DN har startat ett propagandaprojekt som heter "Refugee Sweden" och går ut på att okritiskt rapportera om "flyktingars" livsöden och resor till Sverige. Ansvarig utgivare för projektet är juden Peter Wolodarski.

Nyheter Idag: DN mörkade själva nyheten om sexövergreppen i Stockholm

MEDIA. DN kritiserade idag polisen för att de mörklagt sexövergreppen som invandrare utsatte unga flickor för på ungdomsfestivalen "We are Sthlm" 2014 och 2015. Nu menar Nyheter Idag att DN själva mörkat nyheten tidigare då de fick information om övergreppen redan förra året. Ett inspelat telefonsamtal från en journalist visar också att DN fick upp intresset för nyheten efter sexattacken i Köln.

Polisen: Vi mörklägger invandrarbrott för att motarbeta SD!

SKANDAL. DN har idag avslöjat att polisen mörklagt sexövergrepp som invandrare begått två år i rad på en ungdomsfestival i Stockholm. Polisen erkänner nu att man mörkar invandrarbrottslighet för att motarbeta Sverigedemokraterna.

DN infiltrerade Identitär idé

MEDIA. DN publicerade idag en längre artikel om SDU och "nya högern". I artikeln framkommer att DN infiltrerade Identitär idé som hölls tidigare i höst.

Forskare: Regeringens nya invandringspolitik stoppar inte invandringen

KOLONISATIONEN. Mellan 300 000 och 400 000 invandrare kommer invandra till Sverige med regeringens nya "restriktiva" invandringspolitik, förutspår en forskare.

DN-journalister trakasserar en 70-årig invandringskritiker

POLITISK FÖRFÖLJELSE. Frilansjournalisten samt tidigare DN-anställda Annika Hamrud har under ett års tid tillsammans med DN-journalisten Niklas Orrenius trakasserat den invandringskritiska signaturen Julia Caesar.

David Icke vs Peter Wolodarski

VECKANS SATIR. Nordfront var på plats under tungsviktsmötet mellan Peter Wolodarski och David Icke.

Journalisten: DN frös ut och utpressade anställda

MEDIA. Tidningen Journalisten har publicerat en stor granskning om hur Dagens Nyheter behandlade sina anställda under 2013-2014. Journalisten kallar tidningen för "en arbetsgivare som tappade sin medmänsklighet".