VECKANS SATIR. Nordfront kan nu i samarbete med DN och Bonnier avslöja vem som är det största hotet mot Sverige.

Enligt massmedia och politiker är Vladimir Putin Sveriges fiende nr. 1. ”Putler” lurar bakom varje hörn och i varje ubåt för att göra livet surt för varje svensk. Utan Putin lever vi svenskar i ett paradis på jorden.

Och om paradiset har några små skavanker så kan ändå allt skyllas på Putin – eftersom det är han som är det största hotet mot Sverige.

Det är nämligen Putin som är skyldig till verklighetsfrämmande irrläror som ”genusvetenskap” och kulturmarxism, den rådande enpartistaten, massövervakningen av svenska medborgare, censurlagar mot fritänkare, uthängningar av invandringskritiska svenskar, HBT, massinvandring utan hejd, kulturberikande gruppvåldtäkter och de tiggarbataljoner vi har i Sverige.

Se nedan:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-04-07 20:00