Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Fredrik Önnevalls smuggelbarn dömd för inblandning i bedrägeri mot svensk pensionär

SVT-journalisten smugglade in syriern 2014 Invandraren döms nu för narkotikabrott och penningtvättsbrott.

SVT-insmugglad syrier dömd för knivbrott

INRIKES. Det syriska ”flyktingbarn” som under våren 2014 smugglades in av SVT- medarbetaren och programledaren Fredrik Önnevall och hans två kollegor har nu dömts för knivbrott efter att han beväpnad med kniv greps på Gamla torget i Uppsala.

TV-avgiften går till politisk aktivism

KORRUPTION. SVT:s medarbetare begår brott och public service betalar rättegångskostnaderna med dina skattepengar. Christoffer Dulny häcklar den politiska aktivism som SVT själva förnekar att de ägnar sig åt.

Hovrätten fastslog domen mot människosmugglande SVT-journalister

BROTT. Hovrätten fastslog idag domen mot de SVT-medarbetare som smugglade en syrisk pojke till Sverige mitt under inspelningen av snyft-dokumentären ”Fosterland”.

Journalist på SVT döms för människosmuggling

BROTT. SVT-journalisten Fredrik Önnevall smugglade med sig en syrisk pojke till Sverige i samband med att han spelade in en snyftserie om “flyktingar”. Nu döms Önnevall och två av hans kolleger till villkorlig dom samt samhällstjänst för människosmuggling.

Nu inleds rättegången mot journalisten Fredrik Önnevall

INRIKES. Nu inleds rättegången angående människosmuggling mot journalisten Fredrik Önnevall och två kollegor till honom. Anledningen är att de för två och ett halvt år sedan hjälpte en pojke från Syrien att ta sig till Sverige.

Fredrik Önnevalls oanständiga resa

VECKANS SATIR. SVT-reportern Fredrik Önnevall kallar det hela för ”medmänskligt agerande”.