Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#164: Hennes namn är Anna-Lena Lernhede SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-05-24
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar Fredrik Vejdeland för att berätta mer om det senaste offret för mångkulturen i Sverige. Dessutom fortsatta diskussioner om fallet Tommie Lindh.

Det var den 10 maj som Anna-Lena Lernhede blev knivhuggen i hjärtat i invandrarområdet Komarken i Kungälv, för att hon vägrade lämna över sin telefon. Tidigare i veckan möttes vi av det sorgliga beskedet att Anna-Lena avlidit i sviterna av knivattacken. Ikväll gästar Kungälvsbon och Nordisk Radio-chefen Fredrik Vejdeland för att berätta mer om fallet.

Fallet med Tommie Lindh som diskuterades under förra veckans avsnitt är fortfarande aktuellt och i början av veckan gick kammaråklagare Stina Sjöqvist ut och dementerade att Tommie dog för att han avbröt en våldtäkt. Men är verkligen detta ett korrekt uttalande från åklagaren? Detta och mycket mer kommer Radio Nordfront att diskuteras ikväll.

Kvällens programs leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind, Tobias Lindberg och Pär Öberg. Gästar gör Fredrik Vejdeland.

Veckans RN-bild:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på Simon Holmqvists intervju med black metal-musikern Graavehlder:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#164: Hennes namn är Anna-Lena Lernhede SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-05-24 18:22