Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#180: ARMA i Grekland, kafkaesk hovrättsförhandling och Digitalt motstånd SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-11-15
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar Steffan, ledare för den grekiska organisationen ARMA. Dessutom är Robert Eklund tillbaka för ett nytt segment av Digitalt motstånd.

I kvällens avsnitt av Radio Nordfront gästar Steffan, ledaren för den grekiska nationalsocialistiska organisationen ARMA. Han ska berätta mer om situationen i Grekland, Gyllene Grynings öde och sin egen organisation.

Robert Eklund är också tillbaka med ett nytt segment av Digitalt motstånd, denna gång om ett lagförslag inom EU som skulle förbjuda krypterad kommunikation.

Pär Öberg kommer också att uppdatera oss om veckans fortsatta förhandlingar i Hovrätten för Västra Sverige i den så kallade åsiktsrättegången rörande Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Göteborg 2017.

Dessutom diskussioner om den fortsatta utvecklingen i coronapandemin.

Finns tid över kommer även några av veckans viktigaste nyheter att gås igenom.

VECKANS RN-MEM:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på en nypublicerad teaser från en intervju som Urkult spelar in med NSBM-giganten Hendrik Möbus:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#180: ARMA i Grekland, kafkaesk hovrättsförhandling och Digitalt motstånd SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Om Radio Nordfront

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-11-15 15:44