RADIO NORDFRONT Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19.00.

Ikväll är Simon Holmqvist, Martin Saxlind, Pär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

Ikväll gästar Nordfrontskribenten Marcus Hansson för att diskutera sin serie artiklar om identitet, vilka avslutade med en artikel där Hansson deklarerade att han inte längre ser sig själv som ”svensk”. Är svenskheten ett viktigt begrepp? Om inte, vad ska vi då kalla vårt folk? Dessa är frågor som RN kommer att diskutera med Marcus Hansson.

Dessutom kommer RN förstås att diskutera veckans största snackis, nämligen Tucker Carlsons intervju med Rysslands president Vladimir Putin.

Saxlind kommer också berätta mer om hans intervju i Guldtands Podcast, där del två släpps redan imorgon.

Detta och mycket mer i kvällens laddade avsnitt av Radio Nordfront!

Veckans RN-bild

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ dina fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Om Youtube fungerar dåligt, så testar vi livesända på Telegram också. Har du ett konto på Telegram så kan du testa lyssna där istället för på Youtube.

Prenumerera på Radio Nordfront med RSS.

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Livechatt under programmets gång i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.