RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att intervjua Frank L. DeSilva, tidigare medlem i Brüder Schweigen även känt som The Silent Brotherhood, och av massmedia kallat The Order.

direkt13

I kvällens avsnitt kommer Frank L. DeSilva, tidigare medlem i den amerikanska organisationen Brüder Schweigen även känt som The Silent Brotherhood att medverka.

Även de fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Mikael Karlsson kommer att medverka.

Intervju med Frank L. DeSilva:

DeSilva spenderade över 10 år i fängelse för sitt medlemsskap i Die Bruder Schweigen, och har detta till trots alltid hållit fast vid sina övertygelse och har kommit att författa ett flertal böcker som går att köpa genom Amazon.

Foundations Of The Twenty First Century: The Philosophy of White Nationalism, en av Frank DeSilvas böcker.

Foundations Of The Twenty First Century: The Philosophy of White Nationalism, en av Frank DeSilvas böcker som går att köpa genom Amazon.

Nordfront har tidigare skrivit ett flertal artiklar om Die Bruder Schweigen som går att läsa här.

På engelska Metapedia står följande om DeSilva:

Frank Lee DeSilva also Frank Silva was a member of the militant white nationalist organization Die Bruder Schweigen, also known as the (Silent Brotherhood), and later the author of several racialist, White Nationalist, works. Born on (April 18, 1958) in Boulder City, Nevada, and was raised in Glendale, California.

Frank Silva was arrested near Bentonville, Arkansas on April 16, 1985 and charged with receiving stolen money and harboring the founder of The Order, Robert J. Mathews.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT #13: Direkt Frank L. DeSilva, tidigare medlem i Brüder Schweigen” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-12-18 20:00