ALMEDALEN. Massmedia skriker sig nu hesa över att SD:s Stockholmsordförande bar en keps av märket Thor Steinar i Almedalen. Enligt media hade han en ”nazist-symbol” på kepsen.

stenkvistmarke

På flera nyhetssajter kan man idag läsa om SD:s Stockholmsordförande Robert Stenkvist och hans keps med ”skandalmärket” Thor Steinar i Almedalen. Detta efter att internetsajten ”INTE RASIST MEN” (IRM) kom ut med ”avslöjandet” på sin sajt runt lunchtid idag.

På sin hemsida skriver IRM att de hängde vid SD:s tält för att fota SD-politikerna och kanske få en intervju, men hur det blev med den saken framkommer inte av artikeln. De skriver att det blev en hätsk stämning på grund av deras närvaro, något de själva dock inte förvånades över.

Utav de foton som togs av SD-politikerna fann man att en av politikerna bar en keps med en Thor Steinar-logga (ett T och ett S skrivet med runskrift). Därmed var hetskampanjen igång.

En journalist på IRM ringde upp Stenkvist och frågade varför han går med ”nazist-symboler” på kepsen, varpå Stenkvist svarar att han inte har haft kläder med ”nazist-symboler” och hävdar att han inte har några Thor Steinar-kläder alls. När han blir pressad av IRM:s reporter ändrar han sig och ber dem ”dra åt helvete”.

— Jag tycker det är överdrivet, med långsiktiga kopplingar. Nu har jag en brun keps på mig. Är inte det heller okej då? Om inte partiledningen ber mig att lägga ifrån mig den kommer jag att bära den igen, säger han till Metro.

Inne på sajten ”INTE RASIST MEN” kan man läsa att de arbetar med granskning av Sverigedemokraterna. Vidare kan man läsa om att vissa av deras skribenter även skriver för tidskriften Expo Idag som ges ut av svenskfientliga Stiftelsen Expo.

Relaterade artiklar:
Svenskfientliga Expo får två miljoner
Här är Expos hemliga högkvarter

Källa:
SD-ordförande om vitmaktkeps – jag tänker fortsätta bära kepsen om inte SD säger ifrån


  • Publicerad:
    2014-07-02 20:00