PRIDE. Skolbarn i Umeå påtvingades sadism och HBTQ under en hel vecka av en anti-kommunistisk privatskola. Många barn mådde dåligt av behandlingen och utmålades som odemokratiska av lärarna.

I samband med den kontroversiella vänsterextrema Pridefestivalen i Umeå tvingade den USA-ägda Engelska skolan i Umeå alla skolbarn att delta i hyllningar till queer-ideologin.

Tvånget att delta i det politiska väckelsemötet kränkte många av skolans barn, som mådde dåligt flera dagar. Bland annat föreläste HBTQ-ideologerna om sexuell sadism och propagandan gick ut på att de barn som inte gillade ideologin hotade demokratin och ”allas lika värde”.

— Mitt barn kom hem från skolans Pridevecka och sa att hon mådde dåligt. Hon tyckte det var överväldigande med alla affischer och att det kändes som att hon blivit påtvingad det här.

— Signalen är, att den som inte ställer upp på allt vad Pride står för, den är inte demokrat. Ändå är det en politiskt laddad ideologi, och synnerligen värdebaserad, berättar en förälder som av rädsla för att bli straffad av regimen vill vara anonym.

Bland annat försökte vänsterextrema lärare få skolbarnen att känna att det är rätt att operera om barn så att de utseendemässigt får ett annat, icke-fungerande, kön. Barnen uppmuntrades också att känna efter och fundera över om de själva kunde gå med på sådana ingrepp.

Samtidigt som det finns ett visst stöd i samhället för att låta liberaler och vänsterextremister kastrera sina barn på skattebetalarnas bekostnad, så anser ändå de flesta att det vore dåligt för samhället att uppmuntra alla barn att genomgå sådana ingrepp.

Anti-kommunistisk skola driver HBTQ
Att övergreppen på de skolbarn som inte har kulturmarxistiska föräldrar skedde just på Engelska skolan är kanske inte så förvånande. Skolans grundare Barbara Bergström och hennes man, DN:s tidigare chefredaktör Hans Bergström, är öppet nyliberala och anti-kommunistiska.

— Då får det vara slut på det här kommunistväldet. Det måste komma en ny regering, uttalade sig Hans Bergström innan valet i Bonnier-TV.

Att få vänstermänniskor att bry sig om ekonomiskt irrelevanta ideologier som HBTQ istället för ”klasskamp” mot överklassen har varit mycket framgångsrikt i Sverige, och gjort att man lyckats öka klassklyftorna markant.

Planen är att på sikt förinta medelklassen, och införa ett nytt system med bara två klasser – härskare och undersåtar. Abortpolitiken, feministisk ”satsa-på-karriären”-propaganda, och massinvandringen är viktiga byggstenar i detta nyliberala projekt.

Paret Bergström styr fortfarande Engelska skolan, som finns i 36 kommuner och har 26 000 elever, men har sålt ägandet till investerare i USA som vill göra välfärdsvinster på svenska skattepengar. Vinsten blev ungefär 1 miljard kronor.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-10-09 10:00