PUBLIC SERVICE. ”Novemberupproret” stöds nu av vänsterextrema Sveriges Radio (SR) i en stödartikel där som vanligt bara den ena sidan får komma till tals. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Genom att hänvisa till ”flera ideella hjälporganisationer” som aldrig nämns vid namn och som inte representeras av någon person har Sveriges Radio (SR) startat en ny politisk kampanj för att i praktiken skapa fri invandring till Sverige för ungdomar och barn från Afghanistan.

Som vanligt med SR:s politiska artiklar får bara den ena sidan komma till tals. Denna gång intervjuar SR ett barn från Afghanistan. Enligt barnet är det ”problem” i Afghanistan och han ”har redan jobb här”. Mellan raderna går det att utläsa att Migrationsverket bedömt att asylskäl saknas.

Propagandaartikeln som är undertecknad av ”P4 Jämtland” saknar en intervju med en chef på Migrationsverket som får förklara för läsarna varför Sverige skickar tillbaka människor till Afghanistan. Artikeln saknar också uttalanden från de ”flera ideella hjälporganisationer” artikeln påstås handla om och ifrån organisationer i Sverige som är emot fri invandring.

Sveriges Radios propagandajournalistik och dess återkommande vänsterextrema artiklar har fått allt fler debattörer att kräva att riksdagen sätter stopp för verksamheten. Speciellt är Moderaterna drivande i frågan, efter att SR attackerat moderata oppositionspolitiker i både Östersund, Umeå och Sundsvall.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Källa:
Flera frivilligorganisationer kräver stopp för utvisningar


  • Publicerad:
    2017-11-23 10:00