Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Natointräde skyndar på upprustning av infrastruktur

Urspårade tåg smolk i bägaren för regeringen Lovar upprustning.

Regeringen slopar planerna på att lägga ner Bromma flygplats

Regeringen lägger inte ner Bromma flygplats Socialdemokraterna rasar.

Andreas Carlsson frisläppt! Showan Shattaks lögner på väg att avslöjas?

MALMÖ. Nationalisten Andreas Carlsson släpptes från häktet i Malmö igår. Detta tyder på att hovrätten kommer fria honom eller döma till ett lågt straff för incidenten på Möllan där Showan Shattak skadades svårt.

Domen mot Andreas Carlsson

MALMÖ. Idag föll domen mot nationalisten Andreas Carlsson som stått åtalad för bland annat misshandel av den ökände vänsterextremisten Showan Shattak och mordförsök på en av hans kumpaner i samband med en konfrontation på Möllan i Malmö för två år sedan. Carlsson döms till tre års fängelse för två fall av grov misshandel medan den medåtalade 29-åringen frias helt.

En granskning av “nazistattacken” på Möllan

MALMÖ. Här kommer en första granskande artikel om ”nazistattacken” på Möllan. I den här artikeln beskrivs händelsen från de åtalade nationalisternas perspektiv, så som det framkommer genom deras och oberoende personers vittnesmål i förundersökningen.

Andreas Carlsson lägger fram motbevis mot Showan Shattak

MALMÖ. Nationalisten Andreas Carlsson, som sitter åtalad för mordförsök på vänsterextremisten Showan Shattak, lägger nu fram detaljer som visar att han och hans vänner agerade i självförsvar när de drabbade samman med Shattak och hans kamrater i Möllan för två år sedan.

Andreas Carlsson åtalas för tumultet på Möllevången

INRIKES. Idag står det klart att den före detta svenskpartisten Andreas Carlsson kommer att åtalas för bland annat mordförsök på vänsterextremisten Showan Shattak.

Efter attacken mot nationella i Malmö – två nationalister frias

MALMÖ. Två män som var en del av den grupp nationella som attackerades på Möllevången av en grupp vänsterextremister för två år sedan frias nu. I nuläget finns bara två misstänkta kvar varav en är nationalisten Andreas Carlsson.

Fler misstankar mot Andreas Carlsson

INRIKES. Nationalisten Andreas Carlsson, som uppehållit sig i Ukraina, utlämnades nyligen till Sverige då han är misstänkt för ett mordförsök på en vänsterextremist efter att ha försvarat sig under en attack.

Skicka hälsningar till Andreas Carlsson

SOLIDARITET. Fånghjälpen uppmanar nationella att skicka in hälsningar till nationalisten Andreas Carlsson som sitter häktad misstänkt för mordförsök.

Andreas Carlsson nu tillbaka i Sverige

INRIKES. Under eftermiddagen anlände nationalisten Andreas Carlsson till Sverige. Han har under en tid befunnit sig i utlandet på flykt från polisen då han misstänks för mordförsök på en vänsterextremist.