Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Batikhäxornas modeikon flyr Sverige

Har klätt batikhäxor i färglada och mönstrade kläder sedan 1976 Lämnar Sverige för New York efter granskningar av Expressen.

Sveriges Radio granskar pilska batikhäxor

BATIKHÄXOR. I ett reportage granskar P4 Sjuhärad fenomenet med kvinnor i 40-årsåldern som inleder sexuella relationer med ”ensamkommande pojkar” som uppges vara i 16-18-årsåldern.

FILM: Nya Tider granskar HVB-hem i ny dokumentär

MÅNGKULTUREN. En avslöjande videodokumentär berättar om missförhållandena på HVB-hem i Sverige. Inte endast rasfrämlingar beter sig illa, utan även kommunpolitiker och tjänstemän som mörklägger problemen. Sanna Hill på tidningen Nya Tider har gjort en avslöjande dokumentär om HVB-hem i södra Sverige. Situationen på hemmen är ofta katastrofal, liksom effekterna på samhället. Resurser förstörs och slösas […]

Folkutbytesaktivisten Elin Ersson åtalas

INRIKES. Folkutbytesaktivisten Elin Ersson som som hindrade utvisningen av en rasfrämling genom att vägra sätta sig när ett plan skulle lyfta åtalas nu för Brott mot luftfartslagen.

Migrantaktivist hindrade flygplan att lyfta – riskerar nu fängelse

INRIKES. Åklagare planerar att väcka åtal mot 21-åriga Elin Ersson, som hindrade utvisningen av en misshandelsdömd afghan genom att ställa sig i planet och stoppa det från att lyfta.

Batikhäxor bröt ut i lovsång under bisarrt sektmöte

STOCKHOLM. Nordfront var på plats när batikhäxor höll ett sektmöte till förmån för sina afghanska ”pojkar”. Spektaklet bjöd bland annat på en bisarr lovsång, som verkade sätta hela samlingen i trans.

Batikhäxorna från #vistårinteut polisanmäler Youtube-video

ABSURDISTAN. Youtube-videon ”Batikhäxorna #vistårinteut”, som visar hur äldre kvinnor står och kramar om skäggbarn tillsammans med interna meddelanden från organisationens Facebook-grupp har fått dessa kvinnor att se rött. Nu polisanmäls videon.