ABSURDISTAN. Youtube-videon ”Batikhäxorna #vistårinteut”, som visar hur äldre kvinnor står och kramar om skäggbarn tillsammans med interna meddelanden från organisationens Facebook-grupp har fått dessa kvinnor att se rött. Nu polisanmäls videon.

Fler och fler har nu uppmärksammat och reagerat på batikhäxorna i #vistårinteut och deras uppenbara bakomliggande sexuella motiv till att vilja ta hand om ”ensamkommande barn”. I en video uppladdad på Youtube av ”Videomannen” som endast visar upp den bisarra sanningen, ska nu ha bidragit till att skapa en dålig stämning i deras Facebook-grupp.

Videon består av ihopklippta bilder som är upplagda av kvinnorna själva, där man ser desperata, främst kvinnor i medelåldern posera tillsammans med ”barn”. I deras slutna Facebook-grupp skriver de även känslosamma meddelanden om sina ”barn” till varandra.

För sju år sedan lärde jag känna min första hasar-kille… Helt underbara, Finns ett speciellt ljus i deras ögon, skriver en svensk kvinna i gruppen.

Jag älskar min lilla afghanpojke och vill göra allt, skriver en annan.

Många av kvinnorna, som själva beskriver sig ingå i en ”seriös organisation”, bedriver skattefinansierade familjehem åt ”barnen” och delar ofta exalterat med sig av positiva besked från myndigheter.

Ett PUT trillade in idag!!! en av ’mina’ afghanska killar som anlände i oktober förra året. Dessutom slapp han åldersuppskrivning, trots att han är lång och rätt grov, skriver en av batikhäxorna.

Den 68-åriga #vistårinteut-aktivisten Elisabet Hydèn, skriver i en kommentar under Youtube-videon:

Vi kommer att polisanmäla den här filmen eftersom den innehåller skärmdumpar från en sluten grupp samt att den utmålar goda kvinnor som sexköpare.

Nordfront länkade tidigare idag till en annan video i samma kategori men det är denna video som nu har fått batikhäxorna att bli upprörda: 

Källa:
Kvinnoorganisation polisanmäler video om sex med flyktingbarn


  • Publicerad:
    2017-06-05 19:00