Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Föräldrarna erkänner: Misstänkt Skellefteå-afrikan är 15 år

Medicinsk åldersbedömning av Abushi Shamse Kamal är klar Föräldrarna medger i förhör att de uppgett fel ålder på ”pojken” till myndigheter.

Talibanerna stoppar ny massinvasion av skäggbarn

Talibaner är ”inte för” att afghaner lämnar Afghanistan Samtidigt bygger Turkiet gigantisk mur för att stoppa ny skäggbarnsinvasion.

Niondeklassare påtalar att nya klasskamraten ser ut som 40 – blir beskyllda för mobbning

FOLKUTBYTET. En elev i motsvarande klass nio i Coventry, England publicerar bilder på sin nya ”femtonåriga” afrikanska klasskamrat. I följande ”allvarssamtal” anklagas hon för trakasserier.

Väderbiten ”ensamkommande” får gråta ut i SVT

INRIKES. SVT Nyheter låter i ett inslag en bekymrad rasfrämling gråta ut och berätta att det är så kallade ”ensamkommande” från allehanda länder som hårdast drabbats av coronaviruset. Dessa kan på grund av viruset ha svårt att finna ett arbete och riskerar därmed att inte få stanna i bidragsparadiset Sverige.

Skäggbarnsrekord i Frankrike – asylsökande barn var 47 år

MÅNGKULTUREN. Två 16-åringa ensamkommande rasfrämlingar sökte i förra veckan asyl i Frankrike. Det ena skäggbarnet var 21 år, det andra 47.

Hjärntvättad folkutbytesaktivist tilläts stoppa afghanutvisning

INRIKES. En gråtande folkutbytesaktivist har tillåtits stoppa en utvisning av en 52-årig man till Afghanistan.

18-årig norrman dödad av afghan

MÅNGKULTUR. I lördags kväll blev en 18-årig norrman ihjälstucken i Vadsö. En misstänkt gärningsman greps några timmar senare med kniven som användes i dådet. Den misstänkte är en 17-årig afghansk man med tillfälligt uppehållstillstånd som kom till Norge under 2015.

Europarådet kritiserar Sveriges åldersbedömningar av skäggbarn

MASSINVANDRINGEN. Europarådets kommissionär för mänskliga rättigheter menar att Sverige har alldeles för strikta metoder för att åldersbedöma skäggbarn.

Tillfälligt stopp av utvisningar till Afghanistan

UTRIKES. På grund av att Afghanistan just nu bedöms vara farligare än normalt har alla utvisningar till landet stoppats tillfälligt.

Vellinge kommun fick statsbidrag för skäggbarn – lägger pengarna på annat

INRIKES. Förra veckan beslutade kommunstyrelsen i Vellinge att de pengar man fått av staten för att husera skäggbarn ska gå till annan verksamhet.

Svenska kristna splittrade om skäggbarn

INRIKES. Svenska kristna är delade i frågan om skäggbarn från Afghanistan vilket framkommit under kyrkomötet i Uppsala.

Höjd skatt för svenskar ska hålla kvar skäggbarn

INRIKES. Efter att flera personer ska ha reagerat mot att kommunen avvisar ”ensamkommande flyktingbarn” vill kommunalrådet i Älmhult Eva Ballovarre (S) höja skatten så att kommunen har råd att ta hand om alla ”barnen”.

“20-årigt” skäggbarn dömd för sexuellt ofredande

BROTT. En 20-årig afghan dömdes den 12 oktober för sexuellt ofredande efter att han visat sitt könsorgan för en 17-årig flicka och kommit med sexuella anspelningar på en gymnasieskola i Skellefteå.

Skäggbarnen avbryter sin sittstrejk i Stockholm

MASSINVANDRINGEN. Under gårdagen avslutade de så kallade ensamkommande barnen från Afghanistan sin sittstrejk i Stockholm

”12-årig” afrikansk fotbollstalang chockerar världen – ”misstänks” vara äldre

UTRIKES. En talangfull ”12-årig pojke” har tagit fotbollsvärlden med storm, dock ”börjar” man nu bli lite misstänksam om han kanske är äldre än vad som står i hans födelseattest.

Skäggbarn bjöds in till festival – resultatet blev tolv sexuella ofredanden

BROTT. Karlskrona kommun bjöd in så kallade ensamkommande barn till Skärgårdsfesten vilket resulterade i tolv anmälningar om sexuellt ofredande.

“17-åring” begärd häktad efter knivattack mot polis

BROTT. I torsdags knivskars en polisman vid medborgarplatsen i Stockholm, alldeles i närheten av den plats som skäggbarnen från Afghanistan ockuperat. En ”17-åring” har nu begärts häktad för knivdådet.

BILD: Skäggbarn fick besöka får i Borås

MÅNGKULTUREN. ”Ensamkommande flyktingbarn” fick hälsa på får på en gård i Borås i ett så kallat integrationsprojekt.

14-åriga dottern våldtogs efter att mamman bjöd hem flera skäggbarn

BROTT. Efter att en kvinna bjudit hem en grupp skäggbarn, våldtogs dottern av en 25-årig rasfrämling ur gruppen, dock hävdar åklagaren att rasfrämlingen inte ”kan” utvisas.

Afghanistan: ”Skicka inte tillbaka fler afghaner”

MASSINVANDRINGEN. Sverige och Afghanistan slöt i höstas ett samförståndsavtal för att underlätta repatrieringen av afghaner. Redan nu har dock Afghanistan fått nog och vädjar om att inte skicka tillbaka fler av landets medborgare.

Skäggbarn släppt på fri fot efter mordbrand

MÅNGKULTUREN. Ett 17-årigt så kallat ensamkommande flyktingbarn greps efter en storbrand på ett asylboende i Blekinge, men har nu försatts på fri fot då han är “underårig”.

“17-åringar” greps nära HVB-hem efter gruppvåldtäkt

BROTT. En flicka i övre tonåren blev i fredags gruppvåldtagen i småländska Eksjö. Två påstått 17-åriga gärningsmän kunde senare gripas i närheten av ett HVB-hem.

Våldtäktsommaren 2017 är i full gång

BROTT. Festivalsommaren 2017 har just börjat och mycket tyder på att årets sommar kommer att bli ännu värre än festivalsommaren 2016 då antalet sexuella övergrepp ökade rekordartat. 

Batikhäxorna från #vistårinteut polisanmäler Youtube-video

ABSURDISTAN. Youtube-videon ”Batikhäxorna #vistårinteut”, som visar hur äldre kvinnor står och kramar om skäggbarn tillsammans med interna meddelanden från organisationens Facebook-grupp har fått dessa kvinnor att se rött. Nu polisanmäls videon.

Batikhäxor drack sprit och hade sex med skäggbarn

BROTT. Åmåls kommun har startat en utredning mot personalen på ett HVB-hem för skäggbarn efter att en film läckt ut där en batikhäxa dansar intimt med en “minderårig” från boendet.

MP vill låta skäggbarnen som fått avslag få en ny prövning

POLITIK. Flera gräsrötter inom Miljöpartiet vill ge skäggbarnen amnesti men partistyrelsen säger fortfarande nej, men partiet vill dock att Sverige ska återgå till en ökad invandring så snart som möjligt.

Flera beslut om skäggbarnen under den närmsta tiden

FRÄMLINGSINVASIONEN. Flera tusen skäggbarn som befinner sig i Sverige väntar nu på att få sina asylärenden avgjorda.

Skäggbarn gick bärsärk på sitt boende

MALMÖ. När den ”ensamkommande” rasfrämlingen inte fick de pengar han ansåg sig ha rätt till gick han och ytterligare två boende på HVB-hemmet bärsärk. Inredning för över 50 000 kronor förstördes. Nu har domen fallit.

Kvinna misstänks för att ha sexutnyttjat skäggbarn

BROTT. En kvinna som driver ett HVB-hem för så kallade ensamkommande flyktingbarn misstänks för att ha utnyttjat flera av “tonårspojkarna” på boendet.

EU betalar Afghanistan för att ta tillbaka sina medborgare

MASSINVANDRING. Ett avtal mellan EU och Afghanistan har slutits som innebär att landet ska ta tillbaka de så kallade flyktingar som tagit sig till Europa mot betalning.

Ung kvinna sexuellt ofredad av sju unga män på badhus

BROTT. En artonårig flicka blev under tisdagen antastad av sju unga män när hon befann sig i bubbelpoolen på Vattenpalatset i Vänersborg.

Bluffande skäggbarn avslöjas av Migrationsverket

MASSINVANDRING. Migrationsverket fattar numera beslut om att åldersbedöma så kallade ensamkommande barn. I flera solklara fall har nu vuxna ljugande män som påstår sig vara barn fått sin ålder justerad uppåt.

Kommuner larmar om “ensamkommande barn”-bluffen

MASSINVANDRING. Flera kommuner runt om i Sverige slår nu larm om att ett stort antal av de så kallade ”ensamkommande flyktingbarnen” i själva verket är fullvuxna män. Dock finns det inget fungerande regelverk för hur kommunerna ska hantera detta problem.

“Flyktingbarn” ökar med tusen procent

MASSINVANDRINGEN. Kommunerna tar redan idag emot fler så kallade flyktingbarn än de egentligen behöver. Nu ska Västernorrland öka sitt antal tiofalt.

Snart ska skäggbarnen åldersbestämmas även i Sverige

MASSINVANDRINGEN. Tidigare har man inte försökt att åldersbestämma utlänningar som uppger sig vara barn när de söker asyl i Sverige eftersom metoden ansetts osäker. Nu letar man efter nya metoder för att med större säkerhet kunna bestämma åldern på de som kommer hit.

LÄSARBILD: DHL är måna om skäggbarnen

LÄSARBILD. En läsare gjorde nyligen Nordfronts redaktion uppmärksam på att fraktbolaget DHL är mycket måna om så kallade ensamkommande flyktingbarn.