Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Konsekvenserna av hakkors klottrade i två skolor i Georgia

I skoldistriktets fördömande saknas ordet "antisemitism" Judisk senator och press rasar

Judisk senatorskandidat förebrår senator som förlängt hans näsa

ANTISEMITISM. En senator i Georgia har förlängt näsan på en bild av sin judiske utmanare till senatorsposten. Medan juden anklagar senatorn för ”antisemitism” förnekar den förre onda avsikter.

USA: Militant svart milis vill “skjuta för att döda”

USA. En ny afrikansk och anti-vit milis i USA hotar öppet vita som vill bevara sitt kulturarv intakt. Beväpnade marscherade de nyligen genom Stone Mountain Park i Georgia.

Hollywood hotar med bojkott mot staten Georgia på grund av abortlagstiftning

KULTURMARXISM. Efter en omfattande bojkottskampanj från namnkunniga amerikanska skådespelare mot delstaten Georgias hållning i abortfrågan hotar nu Hollywoodbolaget Netflix med att helt sluta filma i staten.

“Plocka min bomull nigger!” – nu stängs fyra studenter av

USA. I ett videoklipp ses studenter tillhörande en och samma studentförening på University of Georgia skämtsamt piska en annan student med orden "plocka min bomull nigger!". Videon har cirkulerat på sociala medier och skapat enorma kontroverser.

Judinna i New York Times: “Vi kan byta ut de vita!”

JUDISK LOBBYISM. Situationen ser mörk ut för de vita i den amerikanska delstaten Georgia. Kolumnisten Michelle Goldberg jublar och ser att alla icke vita kommer att se till att det vita problemet får sin lösning.