Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Förintelsemyndighetens överintendent Ingrid Lomfors slutar

INRIKES. Överintendenten Ingrid Lomfors slutar på propagandamyndigheten Forum för levande historia.

Manipulativ undersökning påstår att 98 procent av svenskarna tror på “Förintelsen”

HISTORIEFÖRFALSKNING. Forum för levande historia har på order av regeringen gjort en kontrollundersökning där 1027 personer har fått svara på frågor om ”Förintelsen”. 98 procent svarar lydigt att de är säkra på att denna myt är historisk fakta.

Svenskarnas tilltro till demokratin minskar — lösningen: Mer förintelsepropaganda

INRIKES. Mer än hälften av de tillfrågade i en ny Novus- undersökning känner sig inte delaktiga i demokratin och tre av fem anser att demokratin har försvagats. Det är skrämmande siffror enligt Forum för levande historia som nu vill försöka förbättra statistiken genom mer förintelsepropaganda.

Arnstad kräver ”rättsliga konsekvenser” mot Busch Thor efter debattartikel

POLITIK. Nu reagerar även Henrik Arnstad mot KD-ledaren Ebba Busch Thors debattartikel om svenska traditioner och kräver att hennes ”lögner” bör få ”rättsliga konsekvenser”.

Judinna ljuger öppet om sin anti-svenska aktivism

CHUTZPAH. Ingrid Lomfors, docent i historia och överintendent på Forum för levande historia förnekar nu att hon hävdat att det inte finns någon svensk kultur.

Undersökning: Varannan svensk tror på ökad rasmedvetenhet

INRIKES. Nästan hälften av svenskarna tror att ”rasismen” kommer att öka i landet. Något som judisk maktkvinnan Ingrid Lomfors anser är både ”nedslående” och ”allvarligt”.

Judinna: “Det finns ingen svensk kultur och vi är alla konsekvenser av invandring”

JUDISK LOBBYISM. Det var under gårdagens jippo ”Sverige tillsammans” som en judinna förklarade inför politiker och andra inbjudna att det inte finns någon svensk kultur eller något enhetligt svenskt. Vi är alla en konsekvens av invandring menade hon.