POLITIK. Nu reagerar även Henrik Arnstad mot KD-ledaren Ebba Busch Thors debattartikel om svenska traditioner och kräver att hennes ”lögner” bör få ”rättsliga konsekvenser”.

Henrik Arnstad – bluffhistoriker.

Nordfront rapporterade förra veckan om de hysteriska judiska reaktionerna mot Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor efter hennes debattartikel i Aftonbladet där hon anklagade ”myndighetsvänstern” för att de ”städar undan” svensk kultur och svenska traditioner.

De båda judinnorna Helle Klein och Ingrid Lomfors gick till ilskna motangrepp mot Busch Thor i egna debattartiklar. Klein anklagade henne för att vara en del av ”extremhögern” och Lomfors kallade henne för ett ”nättroll” som ljög när hon ordagrant citerade vad Lomfors själv sagt i Sveriges Televisions väckelsemöte ”Sverige tillsammans” i september 2015. Lomfors fastslog vid detta möte i en overhead-presentation: ”Det finns ingen inhemsk svensk kultur”.

Nu går Henrik Arnstad, självutnämnd ”historiker” och statsminister Stefan Löfvens personlige expert på fascism, ett steg längre och skriver i ett Twitterinlägg:

KD-ledaren sprider lögner och personangrepp mot myndighetschef. Lögnerna är hämtade från rasistiska hatsajter. Det borde få rättsliga konsekvenser.

Att Busch Thor i sin artikel ordagrant citerar en slutsats ur Ingrid Lomfors egen overhead-presentation, framför regeringen och i direktsändning i SVT, är alltså ett kriminellt övertramp som borde få ”rättsliga konsekvenser” enligt Arnstad.

Den uppseendeväckande slutsatsen av debatten blir alltså att när KD-ledaren hävdar att svensk kultur är viktig så är detta en ”högerextrem” uppfattning, men när hon sedan har fräckheten att citera en judinnas egna dokumenterade lögner så är detta ett brott i Arnstads Sverige.

Källa:
Arnstad efterlyser ”rättsliga konsekvenser” mot Busch Thor efter debattartikel


  • Publicerad:
    2018-12-31 11:30