Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rikta ilskan mot makten och inte mot galjonsfigurerna

MAKTEN. De verkliga makthavarna skapar galjonsfigurer som för fram deras politiska budskap. Dessa skapta sköldar placerar de framför sig så att kritiken riktas mot galjonsfigurerna istället för dem själva.

Henrik Arnstad: “SD borde be om ursäkt till kommunismens offer”

ARNSTAD. I en ny tweet av Henrik Arnstad skriver fejkhistorikern att Sverigedemokraterna borde be om ursäkt till kommunismens offer.

Henrik Arnstad: ”Putin eller Biden vinner amerikanska valet”

INRIKES. Vänsterjournalisten Henrik Arnstad har uppmärksammats för ett utspel på Twitter där han menar att Trump får hjälp från den ryske presidenten Validimir Putin. Samtidigt passade han på att kalla SD för ”landsförrädare”.

Arnstad kräver ”rättsliga konsekvenser” mot Busch Thor efter debattartikel

POLITIK. Nu reagerar även Henrik Arnstad mot KD-ledaren Ebba Busch Thors debattartikel om svenska traditioner och kräver att hennes ”lögner” bör få ”rättsliga konsekvenser”.

Föreläsning med Henrik Arnstad: “Demokrati – på riktigt”

REPORTAGE. Under måndagen föreläste bluffhistorikern Henrik Arnstad på Unga Klara i Stockholm. Nordfront var på plats för att lära sig mer om Arnstads definition av ”demokrati”.  

Arnstad och Hübinette anklagar kungafamiljen för att namnge sina barn efter “nazister”

INRIKES. ”Historikern” Henrik Arnstad och ”forskaren” Tobias Hübinette anklagar på Twitter kungafamiljen för att namnge sina barn efter ”nazister”.

Arnstads galna Norge-attack hånad på Twitter

INRIKES. Bluffhistorikern Henrik Arnstad gick under gårdagen till attack mot Norge på Twitter, något som inte togs emot väl av mikrobloggens användare.

Arnstad och Tamas bjöd på show i Skellefteå

REPORTAGE. Under onsdagen föreläste bluffhistorikern Henrik Arnstad tillsammans med författaren Gellert Tamas på Anderstorpsskolans aula i Skellefteå. Nordfront var på plats för att lära sig mer om ”det svenska hatet”.

Arnstad promotar Motståndsrörelsen

SKELLEFTEÅ. Motståndsrörelsen består av en ”stark, maskulin kraft” och ”supermänniskor” säger Henrik Arnstad under ett föredrag tidigare idag. Nordfront var på plats och förevigade ögonblicket.

Judisk hets mot SVT efter intervju med Vavra Suk

MASSMEDIA. I torsdags intervjuades Nya Tiders chefredaktör Vavra Suk tillsammans med bluffhistorikern Henrik Arnstad i Aktuellts kvällssändning. Programmet fick massiv kritik från framförallt judar inom etablissemanget och i går kväll fick DN:s chefredaktör Peter Wolodarski även delta i Aktuellt för att läxa upp dess ansvarige utgivare.

“Historiker” historieförfalskar igen

HISTORIA. Nytt bottennapp av Henrik Arnstad – skämmer ut sig i direktsänd tv.

Henrik Arnstad vågar inte debattera yttrandefrihet med Vávra Suk

MASSMEDIA. Under gårdagskvällens Aktuellt vågade inte bluffhistorikern Henrik Arnstad debattera mot Nya Tiders chefredaktör Vavra Suk och efter programmet klagade DN:s judiske chefredaktör Peter Wolodarski högljutt på Twitter.

Arnstad: SD är en fascistisk terrororganisation – kommer inte få ingå i borgerlig regering

HUMOR. Bluffhistorikern Henrik Arnstad, som ofta agerar expert i media när saker som ”rasism” och ”fascism” ska diskuteras, menar nu på Twitter att Sverigedemokraterna kan lägga ner planerna på att få ingå i en borgerlig regering i framtiden. SD är nämligen en fascistisk terrororganisation och Moderaterna är demokrater och samarbetar inte med terrorister, menar Arnstad.

Fascistexperten Arnstad svarslös när han frågas om judiska fascister

MEDIA. Fascism enligt Henrik Arnstads definition är applicerbar på svenskar men inte judar. Detta framgår när Granskning Sverige ringer upp ”historikern”.