Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
ulf kristersson (M)

Sex miljarder till regionerna

Vill stoppa uppsägningar Pengarna ska följas upp, så de inte används till annat.

Upprörda känslor efter att Ebba Busch Thor lät sig intervjuas av Nyheter Idag

MEDIA. Under torsdagen publicerade alternativmediasajten Nyheter Idag en intervju med KD-ledaren Ebba Busch Thor. Detta har upprört vänstermänniskor på Twitter.

Kristersson sågar “ett multikulturellt samhälle” – närmar sig SD

POLITIK. Moderatledaren Ulf Kristersson skriver i en debattartikel att modellen med ett multikulturellt samhälle är ”förrädisk och felaktig”, och tänker tillsätta en integrationskommission med uppdraget att lösa ”integrationsproblemen”.

KD ändrar sig och öppnar för samarbete med SD och V

POLITIK. Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor meddelade på torsdagen att partiet öppnar för samtal och överenskommelser med samtliga riksdagspartier – även Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet.

Arnstad kräver ”rättsliga konsekvenser” mot Busch Thor efter debattartikel

POLITIK. Nu reagerar även Henrik Arnstad mot KD-ledaren Ebba Busch Thors debattartikel om svenska traditioner och kräver att hennes ”lögner” bör få ”rättsliga konsekvenser”.

Judinna ljuger öppet om sin anti-svenska aktivism

CHUTZPAH. Ingrid Lomfors, docent i historia och överintendent på Forum för levande historia förnekar nu att hon hävdat att det inte finns någon svensk kultur.

Judinnan Helle Klein anklagar KD för att vara en del av “extremhögern”

POLITIK. I ett utspel på Twitter går debattören och judinnan Helle Klein till angrepp på Ebba Busch Thor och KD med utspelet: ”Det blåbruna blocket blir allt tydligare i svensk politik”.

Förtroendet för Lööf rasar

INRIKES. Väljarnas förtroende för Annie Lööf rasar medan SD-vänliga Ebba Busch Thor blir allt populärare.

Jan Björklund: “Ge Annie Lööf sonderingsuppdraget”

INRIKES. Efter att ha träffat talmannen säger Jan Björklund (L) att han vill att Annie Lööf (C) ska få sonderingsuppdrag som statsministerkandidat.

KD beredda att regera med SD-stöd

INRIKES. Kristdemokraterna säger sig vara beredda att regera med Sverigedemokraternas stöd. Ett utspel som SD-ledaren Jimmie Åkesson välkomnar.

Svensk partiledare talade på pro-israelisk manifestation

INRIKES. Kristdemokraternas partiledare talade igår på en manifestation anordnad av Sionistiska Federationen. Trots att Sionistiska Federationen ingår i en paraplyorganisation som stöder illegala judiska bosättningar på palestinsk mark hävdar partiledaren att hon höll talet för att ”stå upp för mänskliga fri- och rättigheter”.

Kristdemokrater lämnar partiet efter deltagandet i Pride

INRIKES. Flera medlemmar lämnar Kristdemokraterna efter att deras partiledare Ebba Busch Thor, som första partiledare för partiet valt att gå med i pridetåget under Stockholm Pride.

KD-toppar: Olämpligt att Ebba Busch Thor ska delta i ”Pride”

SVERIGE. Nu får kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor skarp kritik av andra högt uppsatta politiker inom sitt parti. De tycker det är direkt olämpligt att hon ska gå med i Pride-jippot då detta går helt emot partiets familjepolitik.

Muslim får ledarroll i Kristdemokraterna

POLITIK. Det står nu klart att muslimen Muhammed Tahsin framöver kommer att leda Kristdemokraterna i Eskilstuna. Han ser inga konstigheter i att vara medlem i ett parti med kristna värderingar.

Kristdemokraterna ändrar riktning gällande homoadoptioner

POLITIK. Kristdemokraternas partistyrelse säger ja till att tillåta homosexuella par att adoptera barn. Några inom partiet vänder sig dock emot adoptionerna och menar att barn måste ha en mor och en far.