Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Bögflaggan halas i Hörby

INRIKES. Nu är det stopp för regnbågsflaggan med sitt judiska påbrå i Hörby kommun. Framöver hissas endast svenska flaggan och kommunflaggan.

Före detta antifascist raljerar mot islamisering och böneutrop i kommunfullmäktige

ÖREBRO. Markus Allard har gått från antifascist till att sätta ner foten mot islams utbredning i den svenska offentligheten. Han beskriver Sverige som ”mitt eget land” och sig själv som ”majoritetssvensk” när en afrikan vill att Allard integrerar sig i det mångkulturella Sverige.

FILM: Nya Tider granskar HVB-hem i ny dokumentär

MÅNGKULTUREN. En avslöjande videodokumentär berättar om missförhållandena på HVB-hem i Sverige. Inte endast rasfrämlingar beter sig illa, utan även kommunpolitiker och tjänstemän som mörklägger problemen. Sanna Hill på tidningen Nya Tider har gjort en avslöjande dokumentär om HVB-hem i södra Sverige. Situationen på hemmen är ofta katastrofal, liksom effekterna på samhället. Resurser förstörs och slösas […]

Ludvika kommun lägger 4,4 miljoner kr på att lära invandrare att tvätta!

LUDVIKA. Ludvika kommun som tidigare valt att lägga ner byskolor för att spara 6 miljoner kr har nu beslutat att anställa ”tvättstugevärdar” som kommer kosta 4,4 miljoner kr och ska hjälpa invandrare att lära sig att tvätta kläder. Totalt investeras nu 25 miljoner i massinvandringen.

Pär Öberg talade om våldsbejakande extremism på kommunfullmäktigemöte

LUDVIKA. Igår debatterade Pär Öberg våldsbejakande extremism i Ludvikas kommunfullmäktige. Hör Öbergs anförande här på Nordfront.

MP-politiker startade regndans på kommunfullmäktigemöte

ÖLAND. En av Miljöpartiets politiker ville lösa Ölands vattenproblem med en regndans som hon startade på gårdagens kommunfullmäktigemöte.

Pär Öberg presenterade sina två motioner i Ludvika kommunfullmäktige

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Pär Öberg, Motståndsrörelsens representant i Ludvika kommunfullmäktige, klev i måndags upp i talarstolen för att presentera de senaste två motionerna som han har lämnat in. Nordfront var på plats.

Polisen i Ludvika vill inte stoppa tiggeriet

LUDVIKA. Polisen i Ludvika kan inte bekämpa tiggeriet enligt en polisman som uttalat sig i lokalmedia om Pär Öbergs motion.