Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Die Rechte demonstrerar i Dresden

Demonstration till minne av Dresdenbombningarna

Tyska nationalister demonstrerade i Dresden Över 1500 deltagare.

Skandal när nationalist valdes till lokalt ämbete: “Han är den ende som kan skicka mejl”

TYSKLAND. En nationell politiker valdes till ett lokalt ämbete för att han ”kan skicka mejl”. Nu rasar den tyska politikervärlden.

“Europa glömmer inte Dresden!” – Reportage från årets minnesmarsch

TYSKLAND. Traditionsenligt samlades tyska och europeiska nationella i Dresden för att genomföra en minnesmarsch helgen innan årsdagen av förintelsen av staden och dess invånare mellan den 13-15 februari 1945. En partimedlem i Motståndsrörelsen deltog i marschen privat i egenskap av svensk nationalist.

Östtyskar hånas för att ha röstat på AfD – jämförs med invandrare från tredje världen

TYSKLAND. Runt 20 procent av östtyskarna röstade på det invandringskritiska partiet AfD i det tyska valet. Nu hånas de av gammelmedia som jämför dem med tredje världenmigranter.

AfD ser ut att besegra Merkel på hennes hemmaplan

TYSKLAND. Idag hålls val till Mecklenburg-Vorpommerns delstatsparlament. Vallokalsundersökningar visar på att Tysklands förbundskansler Angela Merkel kommer att bli besegrad av det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland i Merkels hemstat.

Tyskland försöker förbjuda nationalistiska partiet NPD!

DIKTATUR. Nu försöker författningsdomstolen i Tyskland att förbjuda landets nationaldemokratiska parti NPD. Anledningen till förbudet sägs vara att partiet missbrukar den demokratiska friheten i syfte att avskaffa demokrati och frihet.

FILM: Vänsterextremister bråkade med polis utanför NPD-möte

TYSKLAND. Det nationalistiska partiet NPD höll ett möte i södra Tyskland som ett antal vänsterextremister försökte störa. En film från ryska RT visar hur maskerade motdemonstranter bråkar med polisen. Flera vänsterextremister skadades och 125 greps av polisen.

Tyskar attackerar flyktingförläggningar och demonstrerar

TYSKLAND. Motståndet mot invandrare i Tyskland uppges ha ökat då man bland annat i staden Dresden bränt ner flertalet tänkta flyktingförläggningar och anordnat demonstrationer.