Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nationalistisk politiker attackerades med kniv i Tyskland

Konfronterade man som rev ner partiets valaffischer Andra i knivhuggningen i Mannheim på mindre än en vecka.

Fico överlever skjutningen

Kvar på intensivvårdsavdelningen Vänsterskytten har erkänt dådet.

Slovakiens premiärminister skjuten

Sköts under regeringsmöte ”Livshotande men stabila” skador.

Hammarliga inför rätta i Tyskland

Överföll meningsmotståndare Åtalas bland annat för att ha krossat knäskålar med hammare, extremvänstern stöddemonstrerar.

Politisk redaktör på liberal tidning uppmanar till våld mot meningsmotståndare

HOT OM VÅLD. Alex Voronov, tidigare chefredaktör och nuvarande politisk redaktör på de liberala tidningarna Eskilstuna-Kuriren och Katrineholms-Kuriren uppmanar till våld mot meningsmotståndare.

AfD-politiker brutalt misshandlad i “politiskt motiverat mordförsök”

POLITISKT VÅLD. Den tyske AfD-politikern och förbundsdagsledamoten Frank Magnitz misshandlades nästan till döds av tre angripare i Bremens centrum på måndagskvällen.

“Antifascister” angrep 17-årig kvinnas föräldrahem

TRAKASSERIER. En ung kvinna aktiv i Nordisk Ungdom utsattes nyligen för en attack av ”antifascister” som uppmanade henne att ”hoppa av” genom att klottra på hennes föräldrars bostad.

Nationalist delade ut mat till hemlösa – misshandlades

STOCKHOLM. När en medlem i Nordisk Ungdom delade ut mat till hemlösa svenskar vid Medborgarplatsen i Stockholm blev han överfallen och misshandlad av fyra maskerade personer.

Andreas Carlsson lägger fram motbevis mot Showan Shattak

MALMÖ. Nationalisten Andreas Carlsson, som sitter åtalad för mordförsök på vänsterextremisten Showan Shattak, lägger nu fram detaljer som visar att han och hans vänner agerade i självförsvar när de drabbade samman med Shattak och hans kamrater i Möllan för två år sedan.

Sverigedemokratisk politiker slagen av kvinna på krogen

KALMAR. En sverigedemokratisk politiker som tidigare suttit i riksdagen misshandlades natten mot lördag på en krog i Kalmar.

Åsa Linderborg vill att polisen ska skjuta Motståndsrörelsens aktivister

KOMMENTAR. Psykopaten Åsa Linderborg verkar i en artikel mena att polisen ska skjuta Motståndsrörelsens aktivister när dessa delar ut flygblad och blir angripna av Linderborgs meningsfränder.