Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Skatteverket trakasserar systemkritisk bloggerska – vill driva in skatt på Swish-gåvor

YTTRANDEFRIHET. Bloggerskan Helena Edlund trakasseras av Skatteverket som vill driva in skatt på frivilliga Swish-gåvor som hon fått av sina läsare. Hon misstänker att syftet egentligen är att skapa ett prejudikat för att försvåra för regimkritiska bloggare och medborgarjournalister att utöva sin verksamhet.

Christer Mattsson kritiserar Säpos orosanmälningar: “Uppenbart att det används som ett hot”

DEBATT. Den så kallade nazistexperten Christer Mattsson går hårt ut mot Säpos orosanmälningar till Socialtjänsten mot nationalsocialistiska föräldrar i en intervju med judinnan Karin Brygger.

Motståndsrörelsen om Säpos trakasserier: “Vi har kontaktat jurister och kommer att slå tillbaka”

1984. Nordiska motståndsrörelsen kommer att vidta juridiska åtgärder mot Säpo efter de ogrundade orosanmälningarna. Detta skriver riksrådsmedlemmen Robert Eklund på Motståndsrörelsen.se.

Säpo trakasserar politiskt aktiva föräldrar – hänvisar till Socialtjänstlagen och “uppdraget”

GRANSKNING. Säkerhetspolisen har satt i system att orosanmäla föräldrar som engagerar sig i oppositionella rörelser. Men när Nordfront konfronterar Säpo vill man inte svara på varför.

Rasmus Paludan stoppades vid gränsen – fick tvåårigt inreseförbud – Stram Kurs-medlemmar greps

SYSTEMTRAKASSERIER. Den danske nationalisten och invandringskritikern Rasmus Paludan hindrades på fredagen från att resa in i Sverige och belades med ett tvåårigt inreseförbud. Samtidigt greps tre Stram Kurs-medlemmar på Stortorget för att de spelat fotboll med koranen.