Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Theresa May avgår som partiledare för Tories

UTRIKES. Storbritanniens premiärminister Theresa May avgår som ledare för det konservativa partiet Tories den 7 juni, efter att hon misslyckats med att få parlamentet att ställa sig bakom något av hennes brexitavtal.

Brexit-omröstning uppskjuten – kommer utträdet äga rum?

BREXIT. Fler och fler frågar sig om Storbritanniens utträde ur EU överhuvudtaget kommer att äga rum efter att premiärministern väljer att skjuta upp en omröstning i parlamentet.

Globalister vill skjuta upp Brexit

UTRIKES. Storbritanniens premiärminister Theresa May vill skjuta upp Brexit.

Labour vill få till ännu en Brexitomröstning – folket säger nej

BREXIT. Socialdemokratiska Labour försöker få till ytterligare en Brexitomröstning. Något som folket säger nej till.

Theresa May vann misstroendeomröstning

UTRIKES. Den misstroendeomröstning mot premiärminister Theresa May som ikväll hölls i det brittiska parlamentet föll med siffrorna 325-306.

Globalistiskt Brexit-förslag krossat i parlamentet

BREXIT. Det hårt kritiserade Brexit-förslaget har röstats ner i det brittiska parlamentet.

Brexitomröstning i parlamentet nästa vecka

UTRIKES. Det brittiska parlamentet kommer att rösta om det ska anta det kontroversiella Brexitavtalet på onsdag nästa vecka.

Efter Brexit-kaoset – misstroendeomröstning i parlamentet mot Theresa May

STORBRITANNIEN. Labourledaren Jeremy Corbyn har begärt en misstroendeomröstning mot Theresa May.

EU godkänner motvilligt Brexit-avtalet

EU. Ledarna för EU har under söndagen godkänt avtalet för ett brittiskt utträde ur den globalistiska unionen. ”Det är en dyster dag, Brexit är en tragedi”, sade bland annat Jean-Claude Juncker när han ankom till mötet.

Theresa May sitter kvar – trots hot om förtroendeomröstning efter Brexit-fiasko

STORBRITANNIEN. Theresa May har meddelat vid en presskonferens att hon inte avgår som Storbritanniens premiärminister. Beskedet kommer efter att flera Tory-politiker sagt att hon bör avgå.

Massavhopp i regeringen efter lanserad Brexit-plan

UTRIKES. Sju ministrar har hoppat av den brittiska regeringen efter att premiärminister Theresa May lagt fram sin Brexit-plan.

Nyval utlyst i Storbritannien

UTRIKES. Inte ens en månad har gått sedan premiärminister Theresa May inlett Storbritanniens utträde ur EU, men redan nu utlyser hon nyval.

Skotsk politiker vill ha ny självständighetsomröstning

SKOTTLAND. Nu vill ledaren för det skotska parlamentet anordna en ny folkomröstning om skotsk självständighet. Anledningen är att Storbritannien kommer att lämna den Europeiska Unionen, medan 62 procent av skottarna röstade för att stanna.

Brexitminister: “Storbritannien minskar invandringen redan nu”

STORBRITANNIEN. Den nye brexitministern David Davis menar att landet redan innan utträdet ur EU kommer att minska invandringen redan nu och att utlänningar som skyndar sig till Storbritannien innan utträdet ändå inte kommer att få stanna kvar.

Storbritanniens nye premiärminister räknar med inhemska terrordåd

STORBRITANNIEN. Landets premiärminister Theresa May har kallat regeringen till ett krismöte och menar på att terrordåd i Storbritannien är att vänta.

Storbritanniens nya premiärminister vill minska migrationen

STORBRITANNIEN. Theresa May tillträder som ny premiärminister i Storbritannien efter avgående David Cameron. May beskrivs som en ”frisk fläkt” och hon vill minska migrationen till landet.