Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Trollhättan Stad börjar med hyggesfritt skogsbruk

Satsar allt på biologisk mångfald och rekreationsvärden  Slopar avkastningskrav för kommunala skogar.

Trollhättanpolitiker vill stänga gettoskolor och bussa eleverna till svenska skolor

MÅNGKULTUREN. För att ”lösa integrationen” vill politikerna i Trollhättan stänga skolor i så kallade ”utsatta områden” och föra över invandrareleverna till skolor med företrädesvis svenska elever. Nu protesterar föräldrarna till både invandrarbarn och svenska barn mot tvångsintegrationen.

Sosse misstänkt för mord – polisen söker vittnen

INRIKES. En före detta kvinnlig S-politiker är misstänkt för att ha mördat sin kollega. Nu vill polisen få in vittnesmål från personer som varit vid Ljungskile tågstation samma morgon som mordet skedde.

“Lugnet” efter Lamotte: Ett tiotal ligister knivrånade ensam man

MÅNGKULTUREN. Efter en bilaffär som gått snett i den ökända Kronogården i Trollhättan knivrånades en man av ett tiotal personer.

Aftonbladet-judinna gör snyftreportage om “ungdomarna” i Kronogården: “Vi behandlas som apor!”

LÖGNPRESSEN. I ett reportage i den judiska tidningen Aftonbladet låter judinnan Natalia Kazmierska de så kallade ungdomarna i Kronogården komma till tals. ”Det spelar ingen roll om de hämtar hela Sveriges poliser, för vi är 100 stycken som känner varandra ut och in”, säger en av de maskerade männen.

Polisen skyller Kronogården-kaoset på Lamotte: “Lugnade ner sig när han åkte”

TROLLHÄTTAN. Oroligheterna i det ”utsatta området” Kronogården har blivit så illa att väktare inte längre kan patrullera området. Samtidigt säger polisen till den judiska lögnpressen att det var som stökigast när Joakim Lamotte dök upp och att det blev betydligt lugnare när han åkte.

Offentlig flygbladsutdelning på Överby köpcenter

På lördagsförmiddagen den 14 december samlades Kampgrupp 203 för en offentlig flygbladsutdelning på Överby köpcentrum som ligger i Trollhättan. Man ställde upp sig vid två butiker med fana och flygbladsutdelare för att uppmana det nordiska folket att stressa och konsumera mindre denna jul. Och istället umgås med sina nära och kära. Flygbladen togs emot mycket […]

Skyddsstopp för väktare kvällstid på Kronogården i Trollhättan

INRIKES. Nu införs skyddsstopp för väktare och ordningsvakter på Kronogården i Trollhättan kvällstid.

Polisen i kritikstorm – står helt handfallna när Lamotte attackeras av invandrargäng

INRIKES. Polismakten får stå emot massiv kritik på Twitter efter att ha låtit ett invandrargäng misshandla och stjäla från medborgarjournalisten Joakim Lamotte.

Lamotte filmade i “problemområde” – fick kameran stulen av 40 rövare

TROLLHÄTTAN. Medborgarjournalisten Joakim Lamotte besökte under kvällen det mångkulturdrabbade Trollhättan. Omgiven av tiotals aggressiva rasfrämlingar lyckades han få sin kamerautrustning stulen.

“Ungdomsgäng” i Trollhättan anföll poliser och brände bilar

MÅNGKULTUREN. Upploppsliknande scener utspelade sig på Kronogården i Trollhättan på söndagskvällen.

Pensionärer utsatta för stenkastning i Trollhättan

MÅNGKULTUREN. I det utsatta området Kronogården i Trollhättan trakasseras systematiskt pensionärer som på veckobasis spelar bingo i en lokal i området. Kommunen har inte kunnat hjälpa dem.

Dottern våldtogs – då slog familjen pedofilen blodig

TROLLHÄTTAN. När föräldrarna till två flickor som våldtagits av en vuxen man fick reda på brottet gick de inte till polisen. Istället uppsökte de våldtäktsmannen och gav honom ordentligt med stryk. Nu misstänks flera av dem för brott.

Olika etniska grupper befinner sig i krig med varandra i Trollhättan

MÅNGKULTUREN. Det pågår en maktkamp om territorium i den mångkulturella stadsdelen Kronogården i Trollhättan.

Två tonårspojkar knivskurna i Trollhättan

BROTT. Två femtonåriga pojkar blev under torsdagseftermiddagen knivskurna i den mångkulturella stadsdelen Kronogården i Trollhättan.

Ni skapade skolmördaren

KOMMENTAR. Drygt ett år efter Anton Lundin Petterssons attack i Trollhättan genomlyser Mikael Karlsson medias drev mot den nationella rörelsen där en ung man används som slagträ.

Polisen: “Anton Lundin var nazist”

INRIKES. Polisens undersökning om morden på en skola i Trollhättan är nu avslutad. Polisen drar slutsatsen att morden var hatbrott och att gärningsmannen var en så kallad nazist.