Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Efter kaoset i Järva – polisen drar in tillstånd

Minst 55 personer skadades i kaoset Festivalen fortsätter under helgen.

Kaos vid eritreansk festival

1 000 demonstranter på plats Använder tältpinnar och träpåkar som vapen.

Paludan

Åtalade frias från våldsamt upplopp i Rinkeby

Kastade sten mot polis En döms för våldsamt motstånd.

Nya koran-upplopp i Örebro och Rinkeby

Polisen tvingades retirera i Örebro ”Motdemonstranter” körde runt i beslagtagen polisbuss Rikspolischefen: ”Ett hot mot demokratin”

Judiska Expressen hänger ut 17 nationalsocialister efter orwellianskt åtal

LÖGNPRESSEN. Åklagare Jonas Martinsson har väckt åtal mot 17 personer som deltog på Nordiska motståndsrörelsens tillståndsgivna demonstration i Göteborg förra året. Tack vare det orwellianska åtalet som rör ”hets mot folkgrupp” och våldsamt upplopp väljer den judiska tidningen Expressen att hänga ut de misstänkta med namn och bild.

Filmade invandrargängets attack mot polisen – riskerar förlora jobbet

MÅNGKULTUR. Det var i måndags som ett “ungdomsgäng” eller invandrargäng gick till attack mot polisen utanför Alléskolan i Hallsberg. Privatpersonen Claes Mård befann sig på platsen och livesände händelsen på Facebook. Nu riskerar Mård att få sparken från sitt arbete efter att han sagt att det handlade om invandrarungdomar i filmen.

“Ungdomsgäng” kastade sten och glasflaskor mot polisen

MÅNGKULTUR. Ett så kallat ungdomsgäng på 15-30 personer gick till attack mot polisen med glasflaskor och stenar vid Alléskolan i Hallsberg. Elva personer har hittills gripits misstänkta för våldsamt upplopp.

Mötesstörare gripna misstänkta för våldsamt upplopp

DEMONSTRATION. Ett tiotal mötesstörare uppges ha gripits av polisen misstänkta för våldsamt upplopp. Det våldsamma upploppet består i att snöbollar kastats mot polisen samt att så kallade bangers använts.

Upplopp i Tensta

TENSTA. Just nu pågår ett upplopp i Stockholmsförorten Tensta. Ett 50-tal personer kastar sten och brandbomber mot polisen.