Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Vänersborgsbor stöttade ”fel” insamling till ukrainska flyktingar

Lokaltidning fick nys om att arrangörerna hyser felaktiga politiska åsikter Vänersborgsbor helt oförstående Utpekad ICA-butik vägrar ta avstånd

Flygbladsutdelning i Vänersborgs kommun

På lördagskvällen den 11 januari delade en aktivist från kampgrupp 203 ut lite flygblad i Brålanda i Vänersborgs kommun. Istället för att dricka sig full eller kolla på nonsens på TV gjorde aktivisten så att människor blev upplysta om den absoluta nödvändigheten i Nordiska motståndsrörelsens politiska budskap.

Sprayningar i Vänersborgs kommun

Natten till den 9 januari var aktivister ur kampgrupp 203 och sprayade runt om i Vänersborgs kommun. Det sprayades vid 4 olika skolor och även vid de centrala delarna av staden. Allting gick lugnt till och det finns inget att anmärka.

Kampsort i Vänersborgs kommun

Onsdagskvällen den 8 januari tränade delar av kampgrupp 203 kampsport i Vänersborgs kommun. Fokus låg på sparkar, men även brottning och slag övades.

Tillverkning i Vänersborgs kommun

På söndagskvällen den 5/1 tillverkade en aktivist från kampgrupp 203 spraymallar i Vänersborgs kommun. 7 stycken mallar blev klara.

Stort skolbråk i Vänersborg – flicka slogs blodig

MÅNGKULTUREN. Ett stort skolbråk uppstod på måndagen på en skola i Vänersborg. En minderårig flicka ska ha slagits blodig och en pojke har gripits för misshandel.

Ropade “var är min neger?” i korridoren — nu tvingas S-bossen att avgå

VÄSTRA GÖTALAND. Efter flertalet ”rasistiska och sexistiska kommentarer” tvingas nu kommunstyrelsens ordförande i Vänersborg Marie Dahlin (S) att avgå. ”Det är jättetråkigt men jag gör det för partiets skull”, skriver den avgående kommunpolitikern i ett sms till SVT.

Kvinna gruppvåldtagen av fyra män

VÄNERSBORG. Polisen har fått in en anmälan från en kvinna som blivit gruppvåldtagen i centrala Vänersborg natten till söndagen.

Knivbråk på flyktingboenden

INRIKES. Runt 20-tiden under fredagskvällen får polisen i Falkenberg in en anmälan om knivbråk på asylboende. Strax efter får även polisen i Vänersborg in en anmälan om knivbråk på asylboende.

Upplopp på flyktingboende

MASSINVANDRING. En familj boendes på ett flyktingboende i Vänersborg ska plötsligt ha blivit aggressiva och börjat kasta stolar omkring sig och krossat en ruta.