Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Kammarrätten ger Nya Tider rätt mot Sala kommun

DEMOKRATI. Sala kommun struntade i lagen och vägrade lämna ut handlingar till tidningen Nya Tider. Nu får kommunen bakläxa av Stockholm kammarrätt.

Vávra Suk: “Endast Motståndsrörelsen föreslår totalstopp för invandringen”

VALÅR. I en ledare skriver Nya Tiders chefredaktör Vávra Suk om de olika alternativen för Europa när det kommer till den pågående islamiseringen. Suk konstaterar att endast Nordiska motståndsrörelsen förespråkar ett totalstopp för all invandring, och därmed också för islamiseringen

Svensk chefredaktör hyllar Trump på rysk nyhetssajt

DEBATT. Den nationelle profilen och chefredaktören Vavra Suk har skrivit en artikel om hur Donald Trumps valseger i USA kan komma att påverka politiken i Europa och liknar situationen i Sverige med det ryska 90-talets oligarker.

Expressen-journalist vill utplåna “bruna råttor”

MEDIA. Expressen-journalisten Cecilia Hagen skriver i en krönika att hon vill utplåna ”bruna råttor”. De som hon syftar på är svenskar som inte tycker att landets välfärd ska vara underordnad massinvandring från tredje världen.

Judisk hets mot SVT efter intervju med Vavra Suk

MASSMEDIA. I torsdags intervjuades Nya Tiders chefredaktör Vavra Suk tillsammans med bluffhistorikern Henrik Arnstad i Aktuellts kvällssändning. Programmet fick massiv kritik från framförallt judar inom etablissemanget och i går kväll fick DN:s chefredaktör Peter Wolodarski även delta i Aktuellt för att läxa upp dess ansvarige utgivare.

Henrik Arnstad vågar inte debattera yttrandefrihet med Vávra Suk

MASSMEDIA. Under gårdagskvällens Aktuellt vågade inte bluffhistorikern Henrik Arnstad debattera mot Nya Tiders chefredaktör Vavra Suk och efter programmet klagade DN:s judiske chefredaktör Peter Wolodarski högljutt på Twitter.