MEDIA. Expressen-journalisten Cecilia Hagen skriver i en krönika att hon vill utplåna ”bruna råttor”. De som hon syftar på är svenskar som inte tycker att landets välfärd ska vara underordnad massinvandring från tredje världen.

Cecilia Hagen tar i sin krönika ”Hur ska man bli av med mänskliga brunråttorna” upp flertalet råttanekdoter. Efter att ha skrivit att hon inte räds riktiga råttor på stan går hon in på vad hon skulle vilja göra med dem som hon kallar för ”bruna” råttor:

— Det där sista var alldeles för fördomsfullt, jag tar tillbaka, jag är snudd på Östermalmsdam själv och jag dånar inte om jag får syn på en riktig råtta. Det är de där andra ”rådisarna” jag skulle vilja utplåna på ett värdigt vis. De bruna, skriver Hagen.

Begreppet ”bruna råttor” användes förra veckan av Advokatsamfundets ledare Anne Ramberg. Detta när Ramberg ville smutskasta de svenskar som motsatte sig hennes åsikt om att till exempel svenska pensionärers välfärd skulle vara underordnad massinvandringens ekonomiska kostnader.

Hagen gör i sin krönika klart att det är dessa invandringskritiska svenskar som hon syftar på. Som lösning på problemet med ”de mänskliga brunråttorna” föreslår Hagen gift.

I slutet av krönikan antyder hon dessutom att Nya Tiders chefredaktör Vávra Suks medverkan i Aktuellt upprörde henne så mycket att hon bestämt sig för att bojkotta programmet.

Källa:
Hur ska man bli av med mänskliga brunråttorna?


  • Publicerad:
    2016-09-29 21:10