KANADA I en intervju med Pat King säger halvbrodern till Kanadas premiärminister Justin Trudeau att premiärministern endast är en nickedocka åt globalistiska organisationer som World Economic Forum, Bilderberggruppen och Council on Foreign Relations.

Kanadas kontroversielle premiärminister Justin Trudeaus bror Kyle Kemper intervjuades nyligen av Pat King, där han uttalade sig väldigt öppet om sin brors premiärministerskap.

I intervjun får Kemper bland annat frågan om vad som driver Justin Trudeaus alltmer totalitära politik, och även varför han gång på gång uttalar sig fientligt gentemot kanadensarnas traditionella identitet.

Kemper menar bland annat att det inte är Trudeau själv som skriver talen eller ens inläggen på Twitter, även om han är ansiktet utåt för Kanadas styrande parti. Dessa produceras snarare av premiärministerns team. Ytterst sett, tillägger Kemper, är han bara ett ansikte utåt för helt andra intressen än den kanadensiska befolkningens.

— Han är ansiktet utåt och den ledande talesmannen för Kanadas regering, men alla policys och initiativ som driver det här narrativet som han fortsätter att trycka på för och som enligt min åsikt är antikanadensiska och antifrihetliga kommer uppifrån, från grupper som World Economic Forum, Council of Foreign Relations och Bilderberggruppen.

Kemper pekar på att samma system används runt om i världen, där svaga ledare fungerar som talesmän för inflytelserika intressegrupper som agerar i bakgrunden.

Tror inte på coronapolitiken

Halvbrodern tror själv att Trudeau inte talar från hjärtat eller är ärlig när han fördömer och kritiserar protesterna mot landets vaccinpass och att det också är därför han istället gömmer sig.

— Sanningen kan enkelt debatteras, men lögner kan inte debatteras, konstaterar Kemper.

Kemper pekar också på aktörer som sexualbrottslingen Jeffrey Epstein och menar att hans roll var att gillra fällor och utpressa inflytelserika personer av olika slag i syfte att få hållhakar på dessa – exempelvis genom att skapa situationer där de övertalas att vara otrogna mot sina partners och där detta dokumenteras och används i utpressningssyfte.

— Utpressning är ett väldigt mäktigt vapen, säger han och tillägger att han inte vet om Trudeau själv utsatts för någonting sådant.

Kemper har tidigare varit en uttalad kritiker av Kanadas coronapolitik och har uppmanat Justin Trudeau att avgå från sin post som premiärminister som ett nödvändigt steg på vägen mot att världens befolkning ska återfå sina traditionella friheter.