TYSKLAND. Sedan staden Magdeburg börjat ta emot ”flyktingar” har bara under oktober fyra nattliga överfall mot kvinnor skett. Polisen efterlyser enligt media i samtliga fall asylanter.

Polisens fantombilder på våldtäktmännen ©MDR

Polisens fantombilder på våldtäktsmännen ©MDR

Det var under natten mot fredag förra veckan som en 19-årig tyska blev överfallen. Då offret efteråt hamnade i chocktillstånd har polisen inte kunnat genomföra ett normalt förhör men man vet att det rör sig om minst tre angripare. Kort efter överfallet kunde polisen gripa tre afghaner i närheten av stadens universitetsområde där överfallet skedde.

Polisen i Magdeburg har förstärkt sin närvaro nattetid i stadens centrum efter att flera ouppklarade överfall mot kvinnor skett utomhus. I början av månaden överfölls och våldtogs en kvinna på en av stadens kyrkogårdar. Samma kvinna angreps kort därefter av ännu en man men lyckades denna gång värja sig. Polisen utgår ifrån att männen agerat i samförstånd. Den 22 oktober hotades en yngre kvinna av en knivbeväpnad man som krävde att hon skulle utföra sexuella handlingar. Kvinnan började skrika och mannen tog då till flykten, incidenten rubriceras som våldtäktsförsök. En dag efteråt skedde ännu ett våldtäktsförsök då en man vid ett grönområde försökte dra in en kvinna i ett buskage. Kvinnan lyckades freda sig och undkom med nöd och näppe.

I samtliga fall har offren enligt tysk massmedia uppgivit signalementet ”sydländsk” på angriparna, vilket för den medvetne tyske läsaren är journalistiskt nyspråk för utlänningar. Efter att fantombilderna offentliggjorts samt polisens gripande av afghanerna står det utom alla tvivel att våldtäktsvågen i Magdeburg är en konsekvens av den påtvingade mångkulturen.

Se ett nyhetsinslag med engelsk undertext om överfallen här:

Källa:
Erneuter Übergriff auf Frau in Magdeburg


  • Publicerad:
    2015-11-06 22:30