INRIKES. Ungsvenskarna följer moderpartiet i sin rysshets. De anklagar nu bland annat landet för att försvara fredsbevarande trupper.

Sverigedemokraternas ungdomsförbund Ungsvenskarna kritiserar på sin Facebook Ryssland för att vara en ”auktoritär och aggressiv regim”. Som bevis på detta nämner de bland annat att Ryssland 2008 gick in och försvarade fredsbevarande trupper i det omstridda georgiska området Sydossetien efter att Georgiens Nato-vurmande ledarskap attackerat dem.

Ungsvenskarna vill nu att Ryssland ”möjligen” ska utsättas för ännu hårdare sanktioner. De vill också att ”medlemsländer”, alltså nationer som inlemmats i globalistprojektet EU, ska sluta vara helt beroende av rysk energi.

Sverigedemokraterna gick nyligen ut och sa att de inte kunde tänka sig att samarbeta med partier som har en neutral inställning till Ryssland. Partiet kritiserar dock inte nationer som är med i – eller samarbetar med – krigsorganisationen Nato, som har åtskilliga hundratusentals dödsfall på sitt samvete.

Källor:
Ungsvenskarnas Facebook
10 years since Georgia attacked South Ossetia and Russia – not the other way around


  • Publicerad:
    2019-05-06 18:55