LULEÅ. Rättvisepartiet har fått en aktivist mindre i Luleå. Detta efter att åklagare anhållit aktivisten för våldtäkt mot en livlös kvinna. Nu riskerar den 22-årige mannen att först tvingas avtjäna ett fängelsestraff, innan han utvisas till Afghanistan där han enligt NSD kommer att bli dödad för sin tro.

Det var för drygt en månad sedan, i början av juli, som en kvinna hittades våldtagen och livlös i Luleå. Tack vare ett rådigt ingripande från två pensionärer lyckades Polisen snabbt gripa den misstänkte våldtäktsmannen, som nu åtalats för våldtäkten.

LÄS MER: Stackars afghanen åtalas nu för våldtäkt

Fallet fick mycket uppmärksamhet eftersom den lokala Fake News-tidningen Norrländska Socialdemokraten (NSD) redan dagen efter våldtäkten publicerade en snyftartikel där våldtäktsmannen utmålades som ett offer, eftersom han fått fyra utvisningsbeslut mot sig.

Den ”journalist” som skrev den kontroversiella ”nyheten” heter Linda Kask och är vice ordförande i Journalistförbundet. Kask är med i flera vänsterextrema grupper på Facebook.

Egentligen skulle den nu åtalade våldtäktsmannen ha utvisats för länge sedan, men eftersom Socialdemokraterna notoriskt fördröjer utvisningar, påhejade av aktivister som Linda Kask, fick mannen tillfälle att begå brott mot Lulebon.

Två veckor före våldtäkten tvångsöverlämnades mannen till Polisen för utvisning. Men eftersom Polisen i Luleå styrs av Socialdemokraterna dröjde det inte länge innan mannen släppts lös på gatorna igen.

Nu avslöjas att även den misstänkte våldtäktsmannen är en aktivt organiserad vänsterextremist. Han berättar själv i ett förhör att han är medlem i Rättvisepartiet, som är en trotskistisk sekt. Den vänsterextrema ”journalisten” kan alltså ha haft dubbla anledningar till att försöka häva utvisningsbesluten.

Trotskister är som regel anti-nationella kommunister som inte är revolutionära utan istället stödjer det internationella kapitalets aktörer, som exempelvis finansmannen och juden George Soros. Ideologin går ut på att kapitalismen först måste vinna i alla världens länder, innan samhället kan bli kommunistiskt.

— Jag har stått utanför Systembolaget flera fredagar och samlat in namnunderskrifter. Alla [i Luleå] vet vad jag har för värderingar och vad jag står för, sade mannen i förhör.

Då mannen greps uppgav han för Polisen att det var hans ”sista dag i Sverige” och att han ”bara skulle ha roligt”.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-08-18 08:30