Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Talibanerna vill se ett självförsörjande Afghanistan

Hittar nya sätt att klara sig undan västs sanktioner Fördjupar samarbetet med Ryssland, Kina och Iran.

Media ojar sig över terrorrubriceringen och afghanen Tamim Sultani

MEDIA. Nu när gärningsmannen för dådet i Vetlanda är afghan är det viktigt för medierna i Sverige att ifrågasätta terrorrubriceringen och de passar även på att antyda att det kanske inte är individens fel utan Sveriges!

Terrorafghanen i Vetlanda – Tamim Sultani

TERRORDÅDET I VETLANDA. Nordfront kan idag avslöja identiteten på terroristen från gårdagens terrorattack i Vetlanda. Polisen har gripit afghanen Tamim Sultani, just nu misstänkt för mordförsök.

Terrordåd i Vetlanda – afghan gick till attack med kniv

TERRORDÅD. Under dagen ska en afghansk man ha gått till attack med kniv runt om i Vetlanda. Åtta personer är skadade, varav några är allvarligt skadade.

Knivbeväpnad afghan försökte våldta kvinnlig ICA-anställd: ”Alla behöver ha sex”

MÅNGKULTUREN. En kvinnlig butiksanställd var nära att bli våldtagen av en afghansk man som hotade henne med kniv. Händelsen inträffade i en ICA-butik i i Norsjö kommun i Västerbotten i mitten av januari.

SD stoppar utvisning av afghansk pedofil – “anpassat sig väl i Sverige”

INRIKES. Den sverigedemokratiska nämndemannen Roland Hagström prioriterar integration över att utvisa en barnvåldtäktsman. Åklagaren yrkade på utvisning efter att afghanen våldtagit en 12-årig flicka, det höll sverigedemokraten inte med om.

Asylaktivist mördad – inneboende afghan gripen för dådet

FRANKRIKE. Den 63-årige asylaktivisten Jean Dussine hittades på tisdagsmorgonen ihjälslagen i sitt hem. En afghansk migrant som fått bo hemma hos honom har gripits, misstänkt för dådet.

Insatsstyrkan slog till mot afghansk våldtäktsman och kidnappare

MÅNGKULTUREN. Den försvunna 15-åriga flickan från Ludvika som sökts av polis i tre dagar hittades under natten mot onsdagen.Hon hölls fången i en lägenhet i Gävle av en 20-årig afghan som misstänks ha kidnappat och våldtagit henne.

Afghansk asylsökande i rasande knivattack i Lyon – en död och nio skadade

UTRIKES. En 33-årig asylsökande afghan mördade under lördagen en 19-årig yngling och sårade 9 personer i en rasande knivattack vid en tunnelbanestation i en förort till franska Lyon.

Skulle döda europeiska män – döms till vård

BROTT. En 20-årig rasfrämling från Afghanistan har dömts vid Malmö tingsrätt för att ha utsatt ett stort antal personer för livsfara, då han under nyårsdagen, i en stulen bil, var ute efter att döda europeiska män.

Hovrätten fastställer dom mot Rädda barnen-afghan – men kvinnan får lägre skadestånd

BROTT. Den afghan som i december dömdes till två och ett halvt års fängelse för bland annat olaga hot, misshandel och våldtäkt av en gift småbarnsmamma som han var älskare åt fick idag sin dom av hovrätten.

Otrohetsaffär med Rädda barnen-afghan slutade i mardröm

INRIKES. En svensk, gift tvåbarnsmor inledde under 2017 en otrohetsaffär med en afghansk asylsökare. Det visade sig vara ett mycket dåligt beslut – och början på en utdragen mardröm.

9-åring sexattackerad på buss

MÅNGKULTUREN. 1 500 kronor i böter blir straffet för den man i Örnsköldsvik som åtalats för att ha delat barnpornografi och sexattackerat en 9-årig flicka på en buss. Fallet har upprört många medborgare.

Vänsterextrem afghan våldtog för att ha roligt

LULEÅ. Rättvisepartiet har fått en aktivist mindre i Luleå. Detta efter att åklagare anhållit aktivisten för våldtäkt mot en livlös kvinna. Nu riskerar den 22-årige mannen att först tvingas avtjäna ett fängelsestraff, innan han utvisas till Afghanistan där han enligt NSD kommer att bli dödad för sin tro.

Afghanen dömdes slutligen för sexuellt ofredande i Umeå

MÅNGKULTUREN. Slutligen dömdes afghanen i Umeå som Nordfront tidigare rapporterat om för sexuellt ofredande. Kvinnan hade lyckats slita sig loss och ringde sin pojkvän som kort därefter lyckades gripa gärningsmannen.

Afghan åtalas för sexuellt övergrepp i Umeå

MÅNGKULTUREN. En afghansk man åtalas nu för att ha ofredat en kvinna sexuellt på Ålidhem, det område i Umeå som under mer än ett års tid varit platsen för ett stort antal olösta våldtäkter och överfall mot kvinnor.

EU betalar Afghanistan för att ta tillbaka sina medborgare

MASSINVANDRING. Ett avtal mellan EU och Afghanistan har slutits som innebär att landet ska ta tillbaka de så kallade flyktingar som tagit sig till Europa mot betalning.

Rasfrämling från Afghanistan inför rätta för mord på 19-årig tysk kvinna

TYSKLAND. 19-åriga Maria Ladenburger arbetade som volontär på en flyktingförläggning i den tyska staden Freiburg. I oktober i år hittades hon död. Ett så kallat flyktingbarn från Afghanistan har nu erkänt att han våldtagit och mördat henne.