VECKANS FRÅGA. 56 procent av Nordfronts läsare har råkat ut för systemets åsiktsförtryck. I de flesta fall handlar det om problem redan i skolan där oliktänkande drabbats av sänkta betyg och lärarsamtal på grund av sina åsikter.

veckans-fråga-åsiktsförtryckDet var med anledning av att Publice Service-kanalen Sveriges Radio skapat ett drev i ett försök att göra en Nordfront-medarbetare som arbetar som brandman arbetslös, som Nordfront ställde frågan: ”Har du råkat ut för systemets åsiktsförtryck?”. 56 procent har svarat på något av Ja-alternativen och 36 procent har klarat sig.

Värst på att åsiktsförtrycka oliktänkande är skolan. Minst 21 procent har svarat att de drabbats av sänkta betyg och/eller samtal bara på grund av deras åsikter.

I kommentarsfältet berättar flera om deras erfarenheter av den svenska skolan.

Signaturen Mysfaktor10 köpte ett vargkors (en hednisk symbol som ej brukar räknas som ”nazistiskt”) på en marknad, vilket resulterade i att föräldrarna blev kallade till samtal med rektorn.

Jag köpte ett Vargkors på marknaden när jag var 10 år gammal. Jag visste inte ens vad det var för något men min lärare blev mycket upprörd och mina föräldrar blev kallade till samtal. Rektorn sade till Pappa ”Du är ju Nazist” Resten av min uppväxt och tid i skolan blev jag hatad av lärarna och fick ut för allt som hände i skolan.

Till slut hatade jag skolan och speciellt lärare.

Jag fattade inte nå vad jag hade gjort, det gjorde mig förvirrad. Men när jag blev äldre och insåg vad saker och ting hade handlat om så insåg jag vad jag hade blivit utsatt för och sedan dess har jag röstat nationellt i vartenda val.

Det roliga i det hela är att Pappa, som de kallade Nazist, är Vänster ^^ Jag tror dom gav Pappa en ordentlig tankeställare också för han har ilskat sig över 15 år nu.

Gotlänning ville inte lyssna på lärarens återkommande ältande om ”förintelsen” och lämnade en dag klassrummet. Kort därefter blev Gotlänning kallad till rektorn som upplyste om det allvarliga i att lämna klassrummet när undervisningen handlar om det utvalda folkets offer. Rektorn ljög också om att ”förintelseförnekelse” är olagligt.

Pallade inte med lärarens skitsnack en dag, då hon började babbla om förintelse böcker, förintelsen och hur hon hade tagit med bilder från när hon var på utflykt till Auschwitz sist (hon brukar tydligen åka dit varje år). Jag reste mig upp, tog mina böcker och sa att jag inte pallade med hennes skitsnack och gick ut ur klassrummet…

Någon vecka senare får man åka till rektorn och ha möte, han började babbla på om hur jag förnekade förintelsen bara genom att kalla det för skitsnack och gå ut ur klassrummet, och han sa att det var olagligt att förneka förintelsen i Sverige… Han fortsatte om hur skolan står för allas lika värde, mänskliga rättigheter och för invandring, hans egna ord. Han sa även att invandrare och folk i skolan kunde känna sig kränkta utav mina åsikter, och att jag inte får ha dom på skoltid.

Också ”antirasister” kan råka ut för lärartrakasserier om de utger sig för att vara nationella. Vörtis berättar:

Känner en som blev trakasserad av skolans rektor när han på skämt talade om Hitler i positiva ordalag. Han var inte ens nationalsocialist eller nationell eller ens politisk på något vis, utan ville bara skämta lite. Rektorn höll på i flera dagar och talade om vilken ond man Hitler hade varit.

Men allt är inte totalt mörker. Eftersom nationella nu finns representerade i samhället på andra sätt än tidigare kan de också se till att främja de som utsätts/utsatts för åsiktstrakasserier av svenskfientliga lärare, polismän och journalister. Nordanvind skriver om hur det går till på det företag där personen ifråga arbetar.

En person med nationalsocialistiska åsikter har företräde till en anställning vid likartad komptens som en annan sökande, vita personer är givetvis högre värderade än mörka. Detta sista beror inte på hudfärgen utan på att vita personer normalt har bättre fallenhet och bättre och bredare intellektuell kapacitet.
Tyska och ryska är idag högre värderade språk och ger lönepåslag vid våra företag. Engelska är övervärderat och vi vill styra detta vid vår lönesättning. Våra personalavdelningar söker idag aktivt efter medarbetare med nationalsocialistiska preferenser, men vi skriver det ännu inte i våra anställningannonser.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under morgondagen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-06-29 09:45