VECKANS FRÅGA. 38 procent av Nordfronts läsare uppger att de en gång blev nationella för att de successivt börjat inse flera saker.

veckans-fråga-uppvaknande38 procent av Nordfronts läsare uppger som huvudanledning till sitt uppvaknande att de successivt börjat inse flera saker och därefter kom till en logisk slutsats.

På andra plats har läsarna svarat att de börjat tänka till när de insett att mainstream-media och politiker ljuger. Intressant nog har fler uppgett deras lögner än den nationella rörelsens sanningar som huvudanledning till sitt uppvaknande.

12 procent av läsarna uppger att de började tänka till när de drabbades personligen av mångkulturen. En tidigare undersökning visar att 7 av 10 svenskar har utsatts för det mångkulturella våldet.

I kommentarsfältet har flera uppgett att de såg mångkulturens problem redan i skolan, men också i arbetet. Flera har också drabbats av ett svenskfientligt och korrupt system. Scania skrev:

Min syster blev misshandlad av ett gäng främlingar, trots att hon kunde peka ut dem i skolkatalogen och att hon var blåslagen i ansikten ville polisen inte göra något då det ”inte fanns några vittnen” men vi vet alla varför de inte vill göra något.

Hugin, som i dag är nationalsocialist, berättar i kommentarsfältet om svårigheterna med att inse det uppenbara. Till slut var det en vän som fick hjälpa till på traven.

Med hjälp av en gammal vän så insåg jag snart vilka som låg bakom all skit vi européer måste utså.

Tog sån jävla tid att faktiskt våga inse vilka som ligger bakom massinvandring, feminism, kapitalism, kommunism och den allmänna degenerationen av vårt samhälle. Dels på grund av judarnas uppmålade bild av nationalsocialister som tjockskallade och onödigt våldsamma idioter.

Flera i kommentarsfältet uppger förståelsen av judisk makt-rörelsens inflytande som anledning till att de helt omvärderade sin syn på världen och blev nationalsocialister. När massmedias propaganda tappade verkan och de istället började utvärdera nationalsocialismen objektivt, kom de till helt andra slutsatser. Yoff skrev:

De flesta människor är de facto nationalsocialister utan att veta om det. Pratar man om nationalsocialism utan att sätta en etikett på det, så är de människor jag diskuterat med helt eniga. Testa själva, det är intressant, och dessutom ett bra sätt att ”väcka” andra. Att de flesta är omedvetna nationalsocialister är inget konstigt då nationalsocialismen är en lära som utgår från naturlagarna.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-10-05 10:50