VECKANS FRÅGA. Reinfeldt och Palme är de statsministrar som mest av alla har förrått och förstört Sverige.

Rosenbad – tillhåll för förbrytare och förrädare

Det mångkulturella samhället kom till genom den invandrarutredning som juden David Schwartz och Bonnier-tidningarna (((Dagens Nyheter))) och (((Expressen))) med intensiv lobbying tvingade fram genom den pressdebatt som ägde rum åren innan det ödesdigra årtalet 1975.

Men det mångkulturella folkmordssamhället hade aldrig varit möjligt utan stöd från statsministrar och andra förbrytare inom regering och riksdag.

Nordront ställde frågan till sina läsare vilken av statsministrarna som förstört Sverige mest och listade fem personer som varit särskilt aktiva i att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle eller på andra sätt begått brott mot nationen och folket.

Flest röster av alla, med 43 procent av rösterna, fick Fredrik Reinfeldt som medvetet förstörde landet med sin ”öppna era hjärtan”-politik. Strax bakom kom Olof Palme som var den statsminister som skapade det mångkulturella samhället på David Schwartzs inrådan.

Inte ens Stefan Löfven var med sina 12 procent i närheten av den första eller andra platsen, vilket säger en del om konkurrensen. Och Carl Bildt, som öppnade upp Sverige för Balkan och införde flytande växelkurs vilket gav judarna inom bankväsendet fritt spelutrymme att manipulera finansmarknaden över staters huvuden, fick bara 3 procent.

I kommentarerna efterfrågade flera personer statsministrarna Göran Persson, Ingvar Carlsson och Tage Erlander som svarsalternativ. Av politiker/partiledare som ej varit statsministrar men som ändå förstört landet, namngavs av flera kommentatorer liberalen Bengt Westerberg. Nordfront kan komma att återkomma med liknande frågor längre fram där denna typ av personer tas med.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-08-21 08:50