INRIKES. Före detta statsminister Fredrik Reinfeldt gick idag till attack mot Danmarks gränskontroller som han menade leder till en ”fullkomligt livsfarlig” situation och kommer att ”skapa krig”.

Förre statsministern Fredrik Reinfeldt tycker att danskarna också ska öppna sina hjärtan. Skärmbild: Twitter.

Den avskydde svenskhataren och folkförrädaren Fredrik Reinfeldt attackerade idag Danmarks gränskontroller mot Sverige.

Danmark har på grund av det eskalerande våldet i Sverige tvingats införa kontroller för att stävja att kriminella reser från Sverige och utför våldsamheter i Danmark – så som bombningen av Skatteverket i Köpenhamn tidigare i år vilken utfördes av en svensk medborgare.

Reinfeldt har dock ingen förståelse för danskarnas önskan att leva i ett tryggt och säkert land. På Svenska Mässan, Kvalitetsmässan, i Gothia Towers idag passade han på att pompöst mästra danskarna då han tycker att deras kontroller ”skapar mindre tillit i världen”. Han påstod att brist på ”tillit skapar mer gränser och murar och mer poliser”.

— Det är det danskarna håller på med nu. Nu är danskarna stolta när de äntligen ska få kontrollera alla svenskar, sade Reinfeldt.

— Ungefär som att vi har blivit kollektivt galna i Sverige, och inte kan släppas in i Danmark, för då kan Danmark smittas. Det är den typen av vi och dom-tänk som just nu styr världen. Fullkomligt livsfarligt. Det kommer bara skapa nya krig.

Reinfeldt kommer förmodligen främst att bli ihågkommen som den som öppnade slussarna till Sverige på vid gavel för massinvandringen och efteråt blev mycket rik. I en undersökning på Nordfront vann han en omröstning om vilken statsminister som mest förstört Sverige.

Den tillit som Reinfeldt efterlyser förekommer i etiskt homogena samhällen, medan det är välkänt att etnisk mångfald skapar konflikter och minskar tilliten mellan människor.

Källa:
Fredrik Reinfeldts attack mot Danmarks gränskontroller: ”Fullkomligt livsfarligt – kommer skapa krig”


  • Publicerad:
    2019-11-14 21:45