Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Fotbollssupportrar uppmanar till bojkott av Brommapojkarna

Kör över sina medlemmar och nominerade Reinfeldt till fotbollsboss AIK:s supporterklubbar bakom uppmaningen.

ulf kristersson (M)

Ulf Kristersson släpper in lika många invandrare som Reinfeldt och Löfven

”Paradigmskiftet” väntar fortfarande Fortfarande samma nivåer som när Fredrik Reinfeldt var statsminister.

Magdalena Andersson.

Magdalena Andersson pekar ut Reinfeldt som ansvarig för massinvandringen

”Fri invandring är inte vänster” Menar att sossarna införde ”paradigmskiftet” redan 2015.

Reinfeldt vald till Svenska Fotbollsförbundets nya ordförande

Tar revansch efter misslyckat kuppförsök mot Djurgården Nu fruktar fans för svensk fotbolls framtid.

Socialstyrelsen: Bunkra mediciner

Ny rekommendation ”Bunkra för minst en månad framåt”.

Djurgården fotboll nekar Fredrik Reinfeldt att gå med i styrelsen

SPORT OCH POLITIK. Den före detta statsministern Fredrik Reinfeldt kandiderade till att ingå i Djurgården Fotbolls styrelse, men klubben röstade ner honom under kvällens årsmöte.

Polisen gjorde kokainrazzia hemma hos Fredrik Reinfeldt – uppdaterad

INRIKES. I november förra året genomfördes en husrannsakan hos den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt där polisen hittade rester av ett vitt pulver och en stor mängd kontanter. En släkting till folkförrädaren har nu dömts för narkotikabrott.

Reinfeldt symbol för massinvandring – måste ha assistent som rensar bort “hatmejl”

INRIKES. Efter att ha drivit på för massinvandring till Sverige har Fredrik Reinfeldt tydligt förknippats med den förda politiken. På grund av detta får han massvis med ”hatmejl” från missnöjda svenskar.

Fredrik Reinfeldt ska göra Uppsala tryggt med ”ny modell”

INRIKES. Fredrik Reinfeldt som hjälpte svenskarna att ”öppna sina hjärtan” för massinvandringen har nu fått i uppdrag att försöka göra Uppsala tryggt igen. Staden som är Sveriges farligaste ska genom en ”ny modell” locka invånarna att våga besöka centrum.

Sämsta året hittills för folkförrädaren Reinfeldts bolag – gör ändå miljonvinst

EKONOMI. I år gör folkförrädaren Fredrik Reinfeldts bolag sitt sämsta resultat någonsin – men går ändå med miljoner i vinst.

Reinfeldts regering bakom marknadsföring på arabiska av Sverige som bidragsland

MASSINVASIONEN. Den statliga myndigheten Svenska Institutet, SI, marknadsför på en arabisk version av sin hemsida Sverige som ett bidragsparadis för migranter. Nu avslöjas att det var de dåvarande moderata statsråden Ewa Björling och Fredrik Reinfeldt som var ytterst ansvariga för att den arabiska versionen kom till.

Reinfeldt tjänade miljoner på affärer med Kinas kommunistdiktatur

EKONOMI. Förre statsministern Fredrik Reinfeldt har tjänat miljoner på affärer med den kommunistiska diktaturen Kina, som han har en god relation till. Han sitter i styrelsen för ett bolag som kontrolleras av kommunistregimen.

Reinfeldt om Danmarks gränskontroller: ”Livsfarligt, kommer skapa krig”

INRIKES. Före detta statsminister Fredrik Reinfeldt gick idag till attack mot Danmarks gränskontroller som han menade leder till en ”fullkomligt livsfarlig” situation och kommer att ”skapa krig”.

SVT beskriver Säpo-utvisad imam som “rockstjärna”

LÖGNPRESSEN. Gävle-imamen Abo Raad ska utvisas enligt beslut från Säpo och regeringen eftersom han anses utgöra ett akut hot mot rikets säkerhet. Han är nu släppt på fri fot och i en SVT-artikel om hans återkomst till Gävleförsamlingen beskrivs han som en ”rockstjärna” som tas emot i ett ”kramkalas”.

Reinfeldt: “Tömda papperskorgar och dans på gator och torg kan minska brottsligheten”

INRIKES. Fredrik Reinfeldts lösning på att svenskarna känner sig otrygga i det nya Sverige, där skjutningar, sprängningar och våldtäkter är vanligt förekommande, är att kommunerna ska ordna ”bättre genderbalans” på gator och torg. Viktigt är även tömda papperskorgar och minst 10 aktiviteter på offentlig plats, som till exempel dans.

Reinfeldt: “Utan mer invandring kommer pensionssystemet att erodera”

MÅNGKULTUREN. Fredrik Reinfeldt upprepar sina krav att pensionsåldern måste fortsätta höjas. Dessutom måste invandringen vara hög, annars kommer pensionerna inte räcka.

Kristersson sågar “ett multikulturellt samhälle” – närmar sig SD

POLITIK. Moderatledaren Ulf Kristersson skriver i en debattartikel att modellen med ett multikulturellt samhälle är ”förrädisk och felaktig”, och tänker tillsätta en integrationskommission med uppdraget att lösa ”integrationsproblemen”.

Löfven kastar sten i glashus – kritiserar Åkesson för sitt eget beteende

ÖVERGÅNGSREGERINGEN. Stefan Löfven tar sitt ansvar och åker inte till Thailand över julledigheten.

Reinfeldts politik lade grunden till FN:s migrationsavtal

GLOBALISM. FN:s migrationsavtal är till största delen en svensk skapelse som formulerades av Reinfeldts regering och överlämnades till riksdagen redan 2014.

Reinfeldt attackerar Trump för hat och rasism: “Förfärande att behöva följa”

POLITIK. Tidigare statsministern och folkförrädaren Fredrik Reinfeldt (M) går till hård attack mot Donald Trump i en TV-intervju på onsdagsmorgonen.

SVT-journalist konfronteras av Granskning Sverige – får tunghäfta

LÖGNPRESSEN. SVT:s Anders Holmberg konfronterades nyligen av Granskning Sveriges Johan Andersson rörande en intervju med Moderaternas partiledare Ulf Kristersson. Men istället för att svara på frågan blir han helt tyst och lägger på luten.

Folkförrädaren Reinfeldt gör miljonvinst – tjänar nästan en miljon i månaden

EKONOMI. Före detta statsminister Fredrik Reinfeldt fortsätter dra in stora pengar. Under förra året gjorde hans företag en nettovinst på 10,7 miljoner kronor – nästan 900 000 kronor i månaden.

Macron: Europa är på väg mot massinvandring utan motstycke

MASSINVANDRING. Europas öde är enligt Emmanuel Macron tätt sammanbundet med Afrika. Europa har vidare heller inget val: Massinvandringen kommer att nå historiska proportioner.  

Reinfeldt: ”Merkel är den enskilt viktigaste politikern inom EU, och busigare än man tror”

UTRIKES. Under fredagen gick Fredrik Reinfeldt ut och tokhyllade Angela Merkel inför förbundsdagsvalet på söndag. Han säger sig bland annat tycka att hon är den enskilt viktigaste politikern inom EU samtidigt som han också berättade att hon är lite busig.

Var tredje alliansväljare vill bli av med Kinberg Batra

INRIKES. Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra stöter på stort motstånd både inom sitt parti och den högerliberala Alliansen.

Fredrik Reinfeldt: “SD-väljare är missnöjda med sina liv”

SVERIGEDEMOKRATERNA. I sin nya bok ”Halvvägs” påstår den före detta statsministern att Sverigedemokraternas väljare är allmänt ”missnöjda med sina liv”. Något som inte stämmer enligt forskare på SOM-institutet vid Göteborgs universitet.

Reinfeldts plan med invandringen

SVERIGE. Granskning Sverige tittade i sitt senaste program på Fredrik Reinfeld. I avsnittet, som bland annat intejuvar både hans far och hans föregångare, Bo Lundblad, avslöjas ett en väl utarbetat plan för att krossa välfärden kan ha legat bakom Reinfelds stora förkärlek för invandrarhorder.