INRIKES. Efter att ha drivit på för massinvandring till Sverige har Fredrik Reinfeldt tydligt förknippats med den förda politiken. På grund av detta får han massvis med ”hatmejl” från missnöjda svenskar.

Fredrik Reinfeldt får massvis av ”hatbrev” till sitt mejlkonto, uppger han i en intervju med Aftonbladet. Efter att ha drivit på för massinvandring till Sverige under sin tid som statsminister har missnöjet blivit såpass omfattande att han behöver ha en assistent som rensar bort dessa meddelanden.

— Det är troll, de har inget bättre för sig. De har hittat sin mening i livet och sitt sätt att sprida dynga. Jag har en assistent som rensar undan alla mejl, säger han till tidningen.

Dessa meddelanden brukar enligt Reinfeldt flöda in i samband med framträdanden i media. Ytterligare en anledning till att Reinfeldt är mycket impopulär bland invandringskritiker är att han efter valet 2010 inledde ett samarbete med Miljöpartiet, i syfte att bestraffa den folkopinion som i samma val förde in Sverigedemokraterna i riksdagen.


  • Publicerad:
    2020-08-30 18:25