MASSINVANDRING. Europas öde är enligt Emmanuel Macron tätt sammanbundet med Afrika. Europa har vidare heller inget val: Massinvandringen kommer att nå historiska proportioner.

Den före detta bankmannen för den judiska storbanken Goldman Sachs, Frankrikes president Emmanuel Macron, sade nyligen i EU-parlamentet att han vill utrota de nationalistiska strömningarna i Europa. Han menade då på att ”de” inte ska få hindra anstormningen av rasfrämlingar från Afrika som ändå oundvikligen kommer.

Macrons demografiska program för Europa är exakt i linje med både EU-kommissionen och judiska lobbygrupper för global migration. Men även vår före detta statsminister Fredrik Reinfeldt är inne på samma spår och anser att Sverige är ett döende ålderdomshem och att ”framtiden kommer från Afrika”, där en femfaldig befolkningsökning väntas inom två generationer.

Även Macron säger att Europas framtida öde består av en storskalig massinvasion från Afrika på ”historiska” nivåer. Macron varken kan eller vill göra något åt den saken.

De anledningar till den förestående invasionen anges av Macron vara ”stor fattigdom, klimatförändringar och geopolitiska konflikter”. Liksom Reinfeldt hävdar Macron att ”Europas öde är sammanbundet med Afrika”.

Afrikaexperten Stephen Smith beräknar att antalet afrikaner i Europa kommer att växa från nio miljoner till upp till 200 miljoner inom de närmaste 30 åren. Enligt Smith innebär denna utveckling samtidigt slutet för Europas välfärdsstater, då det enligt honom inte går att kombinera välfärd och massinvandring. Välfärden är också ett av de största hinder som Reinfeldt ser för en rörlig arbets- och produktionsmarknad.

Källa:
Emmanuel Macron: Europa på väg mot massinvandring utan motstycke


  • Publicerad:
    2018-04-23 19:55