Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Minneapolis berikas med muslimska böneutrop fem gånger dagligen

UTRIKES. I amerikanska Minneapolis har nu invånarna berikats med muslimska böneutrop som sker fem gånger dagligen. Det är första gången någonsin böneutrop sker i Minnesota i norra USA.

“Flyktingar” i Athen stoppar tågtrafiken

MÅNGKULTUREN. ”Flyktingar” utför en sittstrejk för att få komma till det rikare Europa. De stoppade därmed tågtrafiken.

RT uppmärksammar Aftonbladets hyllning av främlingsfientligt mord

VÄNSTERBLIVENHET. Peter Kadhammars stöd för sentinelesernas mordiska främlingsfientlighet noteras av ryska RT, som bland annat menar att bakslaget på Twitter för Aftonbladetskribenten var väntat.

Aftonbladet hyllar främlingsfientligt mord på missionär

DUBBELTÄNK. ”Jesus älskar er!”, sa den amerikanske missionären John Allen Chau när han landsteg på ön Norra Sentinel i Indiska oceanen. De isolerade infödingarna svarade med en skur av pilar, och nu hyllas det rasistiska mordet av Aftonbladets Peter Kadhammar som menar att en främlingsinvasion skulle innebära slutet för sentineleserna.

Främlingsinvasionen från Sydamerika till USA är välorganiserad

FRÄMLINGSINVASIONEN. Medströmsmedier rapporterar om de ”stackars flyktingarna” som i spontana karavaner reser från Honduras och Guatemala mot USA för att söka asyl undan extremt våld. Mediernas bild av situationen är fake news. Operationen är mycket välorganiserad.

Macron: Europa är på väg mot massinvandring utan motstycke

MASSINVANDRING. Europas öde är enligt Emmanuel Macron tätt sammanbundet med Afrika. Europa har vidare heller inget val: Massinvandringen kommer att nå historiska proportioner.  

Tysk stad inför tillfälligt stopp för främlingsinvasionen

FRÄMLINGSINVASIONEN. I ett försök att stävja det kraftigt ökande invandrarvåldet förbjuder nu den tyska staden Cottbus vidare invandring.

Turkiets utrikesminister varnar för raskrig i Europa

UTRIKES. Dagen efter det Nederländska valet varnade Turkiets utrikesminister Mevlüt Cavusoglu att Europa kommer att bli skådeplatsen för ett “heligt krig” inom kort.

Sanningen om korstågen

KRÖNIKA. Nordfront återpublicerar här en artikel från Informationskriget.se. Artikeln är en fortsättning på  ”Nej Metro, det handlar inte om tur, utan om kamp, arv och rätt” och behandlar de kristna korstågen och dess bakgrund. Artikeln behandlar även slavhandels historia samt den invasion som sköljer över Europa från främst muslimska länder.