FRÄMLINGSINVASIONEN. Medströmsmedier rapporterar om de ”stackars flyktingarna” som i spontana karavaner reser från Honduras och Guatemala mot USA för att söka asyl undan extremt våld. Mediernas bild av situationen är fake news. Operationen är mycket välorganiserad.

Karavanerna med delvis beväpnade ekonomiska flyktingar från Sydamerika, genom Mexiko, till USA har länge av många alternativa medier varit organiserade. Dessa påståenden har mer etablerade massmedier, som CNN, upprepade gången avfärdat som fake news.

Den judiske filmskaparen Ami Horowitz reste själv till områdena genom vilka karavanerna med migranter färdas för att ta reda på vad som stämmer och inte. Det visar sig att det är CNN och deras gelikar som sprider fake news. Flyktingströmmarna är nämligen i högsta grad organiserade.

Tucker Carlson på Fox News intervjuade Horowitz och spelade upp filmklipp från hans dokumentärmaterial.

Carlson börjar med att vända sig till tittarna med orden:

— Migrantkaravanen är en bluff, det vet ni eftersom ni har sett det på CNN. Titta på det utskrivna citatet, ”INVASION”, och sedan ordet MYT på skärmen. Det är en myt, en skadlig myt dessutom. Är det verkligen en myt?

Ami Horowitz kommenterar sina filmbilder genom att säga:

— Trots att karavanen påstås vara full av kvinnor och barn är verkligheten på marken helt annorlunda. Ungefär 90 till 95 procent av migranterna är män.

Pressen säger att migranterna lämnar Honduras för att de flyr från extremt våld och att deras liv är under konstant hot, säger Horowitz. Av dessa skäl påstås de resa till USA för att söka asyl. Horowitz börjar därför med att ställa en flykting frågan varför de reser till USA.

— Tja, jag söker ett bättre liv. Ekonomin.

— Det finns inga jobb i Honduras, säger en annan man.

Välorganiserad logistik
Horowitz noterar att det finns en väl organiserad logistik, liknande trupprörelser i en armé. Karavanen med migranter kostar någon uppenbarligen miljoner dollar för att transportera människor, vatten, mat, mediciner och andra tjänster som flyktingarna erhåller.

Överallt och mitt bland flyktingarna finns folk från organisationen Pueblo Sin Fronteras (Människor utan gränser) i sina svarta T-tröjor och färgade västar. De verkar vara de mest involverade i att organisera och mobilisera just denna karavan.

Carlson frågar i studion Horowitz om man vet, utan att bli spekulativ, vem som betalar för allt detta.

— Det gör vi inte, svarar Horowitz. Vi vet att det kostar många miljoner dollar. Massmedierna är delaktiga, och…det finns så många lager på denna lök att skala bort, det är svårt att veta var man ska börja.

— Men en av lögnerna, de fake news som de etablerade medierna sprider är påståendet att hela denna konstiga sak, denna ”naturliga” händelse och allt vatten och all mat och medicin kommer som manna från himlen. Det är struntprat, säger Horowitz

— Det är mycket organiserat, fortsätter han.

— Flera organisationer är inblandade. Vi vet att en del av dem är vänsterorganisationer. Jag vet att det är förbjudet att säga George Soros men faktum är att han tidigare har finansierat en del av de här organisationerna. Vi vet inte exakt varifrån pengarna kommer men de kommer via Honduras, säger Horowitz.

Carlson frågar Horowitz varför inte NBC, ABC eller PBS undersöker sådana intressanta frågor.

— Men kom igen! Du vet svaret på det. De vill inte gå till botten med sådana saker. De har inget politiskt intresse av det, svarar Horowitz frankt.

— De är lögnare. Det är därför de inte rapporterar sanningen, avslutar Carlson.

Ökänd i Sverige
Ami Horowitz har tidigare retat upp den svenska regeringen och judisk press i Sverige och i USA, när han på grund av alla otroliga rykten om den hemska invandringssituationen i Sverige reste hit för att göra ett eget filmreportage om hur det verkligen ligger till. Horowitz blev chockad över rasfrämlingarnas våld och tvingades få poliseskort från en no-go zon i Husby, Stockholm.

Filmen visades på Fox News och föranledde president Donald Trump att i ett tal referera till den hemska situation som råder i Sverige på grund av massinvandringen.

Howoritz dras fortfarande i smutsen för att ha visat dokumentärmaterial från Husby och både judisk press och internetsidor som Wikipedia försöker slå hål på hans reportage genom att skärskåda klippning och narrativ, något som sällan görs med pro-globalistiska dokumentärfilmer.

Källa:
Filmmaker Ami Horowitz Investigates Migrant Caravan: Organized, Well-Funded


  • Publicerad:
    2018-11-22 12:45