MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront låten Only the Strong Survive med det amerikanska hårdrocksbandet Warrior.

Klockan 20:00 varje fredag uppmärksammar Nordfront en låt för att sprida sund och intressant kultur till våra läsare. Har du förslag på musik du tror skulle passa som Veckans låt? Kontakta då redaktionen@nordfront.se

Warrior är ett amerikansk hårdrocksband som bildades 1982 i Los Angeles, Californien. 1984 spelade de in sin första demo där en av låtarna blev en stor lokal hit vilket ledde till ett skivkontrakt och deras debutskiva Fighting for the Earth som släpptes 1985. Men efter slitningar inom bandet och problem med skivbolaget splittrades Warrior 1987. Medlemmarna gick alla sina olika vägar men de har gjort en del tappra försök vilket har resulterat i tre skivor till och ett tiotal olika banduppställningar. Så sent som 2009 spelade de på en tysk musikfestival och de kämpar fortfarande på.

Veckans låt heter Only the Strong Survive och är tagen från skivan Fighting for the Earth. Just denna skiva är väldigt intressant, den har som tema, som titeln avslöjar, kampen för jorden. Texterna kretsar kring det ruttna samhälle vi lever i och hur det måste krossas för att vi ska kunna bygga upp något nytt och bättre. Den aktuella låten är ett upprop till oss alla att det är dags att vi förenar oss och tar tag i den nya tiden som kommer.

Search your soul
Seek the truth
Shed your fears
Take control
Life could be everlasting paradise
We must be strong, we must unite

Only the strong survive

The task is now
Can we face it
A new age is coming
Will we make it?
Envision the future and fear for your life!
The choice is ours, you must realize


  • Publicerad:
    2015-04-17 20:00