FÖRINTELSEN. Det är Judiska världskongressen som nu verkar få sin vilja igenom. Samtidigt är egentligen alla förintelseförnekare idag, även de som tror på dagens historieskrivning.

Svensk skola idag och snart kanske inte ens eleven får ifrågasätta det utan att bli straffad.

Med tanke på nyheten om att regeringen vill tillsätta en kommitté för att utreda hur ifrågasättandet av förintelsen kan göras straffbart med den nuvarande lagen hets mot folkgrupp började jag fantisera om hur presidenten för Judiska världskongressen Ronald S. Lauer klappar och kliar Sveriges justitieminister (dvärgen) Morgan Johansson på hans flint och på hans nacke samtidigt som han säger Who’s a good goy, Who’s a good goy? En leende Johansson tänker då: Jag är! Jag är en duktig goy!

Jag måste erkänna att jag tror att Nordiska motståndsrörelsen är skyldiga till att regeringen vill förbjuda ifrågasättandet av förintelsen. Genom vår framfart där vi utmanat den judiska maktens narrativ i alla möjliga frågor surnade Judiska världskongressen till när Nordiska motståndsrörelsen hade sin demonstration i Göteborg 2017. De blandade sig till och med i färdvägen och satte press på regeringen för att få igenom sin vilja, något som de förövrigt fick igenom.

Sedan dess har denna internationella judiska organisation ständigt arbetat politiskt för att Sverige skall förbjuda Nordiska motståndsrörelsen genom att bedriva påverkansoperationer mot regeringen och andra svenska institutioner. Därför är det heller ingen slump att lagen om hets mot folkgrupp är tänkt att användas för att förbjuda förnekande av ”förintelsen”. Denna lag är skriven för att kunna trycka ned politisk opposition som anses vara av rasistisk natur. Därför är lagen skriven på ett sätt att det är åklagare och domare som avgör vad som skall innefattas i lagen och dessa väljs av de nuvarande politikerna själva.

Judiska världskongressen har haft representanter från Sverige men nu har de även beslutat att öppna upp ett kontor. Kontoret sköts av Petra Kahn Nord som anser att ett omskärelseförbud i Sverige är värre än om ett terrorattentat skulle drabba Sverige.

Judiska världskongressen är judisk makt-organisationen med stort J. Den är internationell och finns i princip i varje land där det finns en judisk diaspora. Organisationen är tillsammans med Sionistiska världsfederationen och den judiska frimurarorganisationen B’nai B’rith de bästa bevisen för en internationell judenhet som samarbetar över landsgränserna, eller världsjudenheten som den tidigare presidenten (1951-78) för Judiska världskongressen Nahum Goldmann kallade det för.

Judiska världskongressens mission enligt de själva är bland annat:

to secure the rights, status and interests of Jews and Jewish communities and to defend them wherever they are denied, violated or threatened; to encourage and assist the creative development of Jewish social, religious, and cultural life throughout the world, to support Jewish education and the development of Jewish values, and to ensure Jewish continuity and the transmittal of Jewish legacy from one generation to another;

[… to assist Jewish communities in strengthening their Jewish identities and in confronting problems in the political, legal, social, religious, cultural or economic spheres;

Judiska världskongressen skyddar varje judisk grupp runtom i världen om den känner sig hotad, organisationen arbetar också för att stärka de judiska gruppernas politiska inflytande i de nationer den judiska diasporan bor i.

Judiska världskongressen meddelade genom en resolution redan 2013 att de hade som mål att förbjuda ifrågasättandet av förintelsen i alla världens nationer, något som Nordfront rapporterade om. Organisationens målsättning är nu att strypa den svenska yttrandefriheten ytterligare med hjälp av shabbosregeringen. Något som jag förövrigt även tror hade skett med en borgerlig ”högerregering”.

Ifrågasättandet av förintelsen

Då redan mycket är sagt om förintelsen (Förintelsen är den största religiösa bluffen) på den här hemsidan så tänkte jag lyfta upp frågan från några korta infallsvinklar.

Ofta påstås det från judiskt håll och från deras beskyddare att förintelsen har det forskats om mest i hela världen. Det är ett propagandistiskt uttryck likt när Israels armé kallas för den mest etiska armén i världen. För om påståendet är sant så betyder det att någon har tagit fram siffrorna och då borde det finnas en tvåa, en trea och en fyra, men sådant presenteras aldrig av de som argumenterar detta, vilket talar om att dessa individer bara papegojar propaganda som någon sagt till dem tidigare.

Med det sagt så anser jag dock inte att det är omöjligt att förintelsen är den sak det forskats mest om i världen. Bara det att den absoluta majoriteten av denna forskning inte har handlat om hur det gick till när judar påståtts blivit ihjälgasade, utan det mesta av forskningen har handlat om hur judar beskriver sitt lidande och hur judiska individer likt Anne Frank (Frank dog på sjukhus i Bergen-Belsen) behandlades under andra världskriget. Något som flera judiska ledare ännu idag är arga på vita människor (även britter och amerikanare) för att det skedde. Som en personlig reflektion så blev jag intresserad av vad judiska tidningar pratade om innan andra världskriget och fann att de beklagade sig över när de blev utkastade från Spanien sent 1400-tal. Alltså över 450 år senare beklagade de sig över denna historiska händelse.

Det är som att svensk media skulle beklaga sig över vad Danmark gjorde mot svenskar för 450 år sedan, sannerligen bisarrt. Det finns dock sådana individer även i Sverige, ni har säkert träffat dem när de pratar om de gamla krigen mot Danmark och kallar danskarna för danskjävlar. Tänk nu att en stor del av en etnisk folkgrupp pratar såhär och ni förstår omfattningen av de rådande förutsättningarna vi befinner oss i.

De vågar inte debattera oss!

Om nu ”förintelseförnekare” är helt panndöda miffon och historieskrivningen idag är baserad på bergsäker fakta så kunde makten satt oss att debattera med historiker som Dick Harrison eller andra kända historiker i världen i direktsänd TV och dragit ned brallorna på oss till dess att vi inte orkade att bli förlöjligade mer. Så varför sker inte detta? Varför drar de inte ned brallorna på oss i debatt istället för att förbjuda oss från att diskutera det? Det är för att dessa forskare sitter på lös grund och de vet om det. Det vet också den Judiska världskongressen och därför uppmanar de stater att förbjuda det istället för att debattera frågan.

Självklart finns det också ett intresse hos de marxistiska socialisterna och liberalerna i hela västvärlden som baserar sin moral på denna historiska händelse så förstår man att de inte kan tillåta att det visar sig att de har fel. För om de har fel om en sådan stor händelse som förintelsen, vad har de då mer fel om? Frågar sig den nyfikne detta är alla vedertagna sanningar helt plötsligt okej att ifrågasätta och då förlorar de kontrollen över populationerna.

De som tror på hur förintelsen beskrivs idag är också en förintelseförnekare. De tror inte på alla de judiska vittnesutsagor om dödsläger inom de tyska gränserna som fanns i historieskrivningen men som reviderades på 1960-talet. Dessa judiska vittnen har alltså haft fel, eller ljugit. Den tekniska bevisningen om dödsmaskinerna i dessa läger på tysk mark var falsk och felaktig. Om detta var fel, kan man ha haft fel om andra saker angående förintelsen då också?

Dödssiffrorna i koncentrationslägret Majdanek har till och med enligt den ”korrekta historiska berättelsen” som publicerats på Wikipeida ändrats. Från 1,5 miljoner varav 400 000 judar vid Nürnbergrättegångarna, till 235 000 år 1992 och senare 78 000, varav 59 000  judar, enligt siffror från 2005. Om ingen hade fått ifrågasätta dessa siffror så hade kanske siffran än idag varit 1,5 miljoner människor.

Jag själv tror inte på att judar medvetet dödades genom gasning. Jag vet inte hur många judar som dog under andra världskriget och jag tror inte någon någonsin kommer att veta det med tanke på den förvirring som uppstod efter kriget och att järnridån åkte upp. Men jag tror inte att det var några 6 miljoner judar som dog, utan siffrorna pekar på att det var miljoner färre.

I sammanhanget är det också intressant att se att det bara är nationalsocialismen som ideologi som anses vara förkastlig för att civila människor dödats under kriget. Idag kan kommunister som är de värsta folkmördarna i historien få sitta i de fina salongerna i västvärlden. Kommunister som i princip i varje land de fått makt i börjat döda den egna befolkningen eller, som i Rysslands fall, att en annan etnisk grupp tillsammans med andra etniska grupper började döda den ryska kristna befolkningen.

Idag pratar inte majoriteten negativt om den demokratiska liberala ideologin som representeras främst av USA. Denna ideologi brandbombade medvetet civila i Japan och Tyskland. Atombombade civila i Japan, något som de visste om var klara krigsförbrytelser. I nutid har de genom sina krig dödat miljontals i Mellanöstern varav runt 500 000 barn i Irak.

Se judinnan och den tidigare amerikanska utrikesministern Madeleine Albright försvara besluten.

Så gå inte på deras svada om mänskliga rättigheter. Mänskliga rättigheter gäller bara när världshärskarna vill ha en anledning att döda och erövra andra nationer. Låt dig inte bli emotionellt utpressad av dessa hycklare, då dessa etniska och politiska grupperingar använder förintelsen som vapen för att tillskansa sig resurser och makt från vita människor generellt.


  • Publicerad:
    2021-04-15 11:00