JUDISK MAKT. Efter att Morgan Johansson har föreslagit ett förbud mot revisionism hyllas han av judiska lobbyorganisationer. Nu skryter han på Twitter om ett tackbrev från World Jewish Congress.

Morgan Johansson. Foto: Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0).

Efter att justitieminister Morgan Johansson – på begäran från främmande makt – har lagt ett förslag om ett förbud av revisionism, hyllas han av judiska lobbyorganisationer.

Det var nämligen ett par veckor sedan den kortväxta folkförrädaren gick ut med att regeringen vill göra det olagligt att ifrågasätta den etablerade historieskrivningen om den så kallade förintelsen. Sedan dess har hyllningarna från lobbyorganisationer regnat över Johansson.

Igår kunde Nordfront rapportera om att World Jewish Congress (WJC), den judiska världskongressen, offentligt hyllat Johansson för sin förbudslag. Han har bland annat mottagit ett tackbrev från lobbyorganisationens vice ordförande, Maram Stern, som han stolt visade upp på Twitter idag.

Jag vet att några partier varit skeptiska, men jag hoppas ändå att alla kan gå in i detta arbete med ett öppet sinne.”, hånflinar Johansson bakom tangentbordet.

Under dagen publicerades också en ”debattartikel” i den judiska tidningen Expressen, där WJC:s ordförande, Ronald S Lauder, offentligt tackar Johansson för att han går lobbyorganisationen till mötes.

En förändrad lagstiftning som leder till att den här sortens agitation bestraffas är en stor och viktig gest inför den stundande internationella konferensen för hågkomst av Förintelsen och bekämpande av antisemitism som planeras att hållas i Malmö hösten 2021.”, skriver judisk makt-bossen.

Lauder tycker att yttrandefriheten inte hotas av en sådan förbudslag eftersom andra länder som redan har förbjudit revisionism, ”är demokratiska stater”. Hans högsta prioritering – och uppenbarligen också Johanssons – är att främja judarnas intressen.

För denna mäktiga jude är sagan om förintelsen är självklarhet som inte får ifrågasättas. Enligt Lauder bör man inte tillåtas att ställa obekväma frågor. Trots de logiska omöjligheterna och bristen på bevis för den officiella historieskrivningen, är ”förintelsen” helig för honom. Hela historien är förstås en propagandalögn. Förintelsen är en bluff!

Till allas vår glädje medger Lauder att antisemitismen ökar bland vanligt folk. ”Förintelseförnekare” finns överallt, på middagar, i chattrum och på sociala medier, ger han som exempel.


  • Publicerad:
    2021-04-26 19:00