Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Torah-bränning godkänd utanför Israels ambassad

Som svar på koranbränning i Stockholm The World Jewish Congress fördömer.

Förintelsenedstängning för Malmö

Miljoner – eller miljarder – läggs på elitens beskydd Polisen har plötsligt oändliga resurser.

Morgan Johansson skryter om tackbrev från judisk lobbyorganisation

JUDISK MAKT. Morgan Johansson hyllas av judiska lobbyorganisationer. Nu skryter han på Twitter om ett tackbrev från WJC.

Judiska världskongressen hyllar den lilles förnekelseförbud

JUDISK MAKT. Morgan Johanssons initiativ till ett förbud mot ”förintelseförnekelse” ses som väntat med blida ögon av världens mäktigaste judiska lobbygrupp – men hyllningen kommer från vice ordföranden.

Motståndsrörelsen har blivit internationell symbol för kritik mot judisk makt

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. The Jerusalem Post illustrerar en artikel om en ”nazist-demonstration” i Madrid med en bild på Nordiska motståndsrörelsen, som i allt fler sammanhang får symbolisera sinnebilden av nationalsocialism och kritik mot judisk makt i världen.

WJC: “Brott mot judisk lag i Sverige är värre än terrorattentat”

JUDISK MAKT. World Jewish Congress återetablerar sig i Sverige för att stärka den judiska makten i landet. De ska se till att inte Sverige förgriper sig på judisk lag som övertrumfar varje nations egna lagar.

INSÄNDARE: Judiska företrädare kräver att Sverige blir en tyrannstat: ”Förbjud Nordiska motståndsrörelsen!”

INSÄNDARE. Annelie Torvall bemöter i en insändare den debattartikel som Svenska Dagbladet publicerade på söndagen, där fyra företrädare från judiska organisationer kräver att Nordiska motståndsrörelsen ska förbjudas.

Löfven tillsätter utredning för att se om nu är tillfället att förbjuda rasistiska organisationer

INRIKES. Den socialdemokratiska partiledaren Stefan Löfven skriver på Facebook att en utredning har tillsats för att överväga ett förbud mot rasistiska organisationer och delaktighet i sådana kan bli straffbart för enskilda individer i framtiden.

World Jewish Congress kräver att nationalgardet ska skydda judar från det nynazistiska coronaviruset

JUDISK MAKT. Chefen för World Jewish Congress kräver att USA:s nationalgarde tar i med hårdhandskarna mot nynazister som smittar judarna med coronavirus.

Judiska organisationer försöker förbjuda Bulgarian National Union inför den årliga Lukovmarschen

JUDISK MAKT. Utökad politisk repression mot bulgariska nationalister väntar då den bulgariska riksåklagaren gick ut i en presskonferens den 11 februari och berättade att han tänkte förbjuda den bulgariska organisationen Bulgarian National Union (BNS).

Säpo beskrevs som “judisk terrormyndighet” efter Googlesökning

INRIKES. Säkerhetspolisen har beskrivits som en judisk terrormyndighet av Google.

Judisk maktgrupp vill göra “förintelse”-indoktrinering obligatoriskt i USA

”FÖRINTELSEN”. World Jewish Congress, WJC, lobbar just nu för att göra förintelseutbildning obligatorisk i alla skolor i USA.

World Jewish Congress hyllar Youtube-censuren i öppet brev

JUDISK MAKT. I ett öppet brev hyllar Robert Singer, ordförande för World Jewish Congress, Youtubes censur av filmer med nationalsocialistiskt eller förintelseförnekande innehåll.

Internationell konferens om “Förintelsen” och antisemitism ska hållas i Malmö

JUDISK MAKT. På fredagen presenterade statsminister Stefan Löfven på plats i Malmö en stor internationell konferens för hågkomsten av ”Förintelsen” och mot antisemitism i oktober 2020.

World Jewish Congress publicerar lögnvideo om Motståndsrörelsen

JUDISK MAKT. World Jewish Congress har publicerat en ”faktafilm” om Nordiska motståndsrörelsen – fullproppad av lögner och desinformation – för att sätta press på regeringen att förbjuda organisationen.

Judisk makt-rörelsen förfäras över nygammal påsktradition i Polen

JUDISK MAKT. Judiska världskongressen är förkrossad över att polacker återupplivat en gammal påsktradition där man bränner upp en docka föreställande Judas Iskariot.

Judisk makt-lakejen Morgan Johansson: “Nya terrorlagen omfattar högerextrema”

INRIKES. Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson säger i praktiken rakt ut att Nordiska motståndsrörelsen kommer att drabbas av den nya terrorlagstiftningen.

Folket köper inte den internationella judenhetens lögner om Nordiska motståndsrörelsen

JUDISK MAKT. Den internationella judenhetens lögner och förbudshets mot Nordiska motståndsrörelsen får inget gott betyg bland folket.

Den internationella judenheten uppmanar regeringen: “Utplåna Nordiska motståndsrörelsen”

JUDISK MAKT. Judea vill ”utplåna Nordiska motståndsrörelsen”.

Judisk maktrörelsen rasande över invandringskritisk österrikisk regering

UTRIKES. Efter att det invandringskritiska partiet FPÖ bildat en koalitionsregering med ett borgerligt parti har judiska politiker och organisationer gått i taket.

Internationell judisk maktorganisation räds Nordiska motståndsrörelsen: “Alarmerande”

SIONISM. Judisk maktorganisationen World Jewish Congress anser att det antisionistiska motståndet i Sverige är ”alarmerande”.