Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Judiska organisationer försöker förbjuda Bulgarian National Union inför den årliga Lukovmarschen

Av Marcus Hansson, 2020-02-13
marcus.hansson@nordfront.se

JUDISK MAKT. Utökad politisk repression mot bulgariska nationalister väntar då den bulgariska riksåklagaren gick ut i en presskonferens den 11 februari och berättade att han tänkte förbjuda den bulgariska organisationen Bulgarian National Union (BNS).

I flera år har borgmästaren i Bulgariens huvudstad Sofia, Yordanka Fandakova, försökt förbjuda Lukovmarschen, som årligen arrangeras för att hedra nationalhjälten general Hristo Lukov, och varje år har hon förlorat i domstol. Fandakova har inte dragit sig för att använda olagliga metoder men trots detta så har hennes försök misslyckats.

LÄS ÄVEN: Marsch i Bulgarien – trots förbud

Detta har gjort att judiska och kommunistiska organisationer tillsammans med borgmästaren i Sofia istället nu försöker få hela organisationen Bulgarian National Union – som arrangerar marschen –  förbjuden. Samtidigt används det bulgariska ”rättsväsendet” som klubba mot personliga företrädare inom BNS.

Efter att BNS tillsammans med andra nationalistiska organisationer i Europa skapade Alliance Fortress Europe (AFE) bjöds BNS-ledaren Zvezdomir Andronov in till ett populärt bulgariskt TV-program. Vilket direkt skapade ett ramaskri hos motståndarna över att han ens fick komma till tals. Samtidigt som sionistiska organisationer tillsammans med organisationer på vänsterkanten anmälde honom till Commission for Protection Against Discrimination och ett mål öppnades mot BNS.

Utredningen är inte lagd på den vanliga polismyndighetens bord utan hos State Agency for National Security, en motsvarighet till amerikanska NSA. Allt i ett försök att demonisera nationalismen som idé och organisationen i dess helhet för det bulgariska folket.

LÄS MER: AFE grundat – paraplyorganisation för europeiska nationalister

Bild från fjolårets Lukovmarsch i den bulgariska huvudstaden Sofia. Foto: Nordfront.

En snarlik motsvarighet i Sverige var när Vávra Suk som i egenskap av chefredaktör för tidningen Nya Tider bjöds in i en livesändning hos SVT, vilket fick den judiska chefredaktören Peter Wolodarski på judiskägda Dagens Nyheter att gå i taket och manade till ”oberoende” SVT att sådant inte får förekomma i deras kanaler.

Ulf Johansson för SVT medgav skamset efter uppläxningen att det var ett felaktigt beslut att låta chefredaktören Vávra Suk få komma till tals i ett livesänt program.

Flera judiska organisationer bakom förbudshotet
Attacken mot BNS kommer alltså lägligt nu en vecka innan Lukovmarschen skall gå av stapeln i Sofia och en av anledningarna till de ökade välorganiserade politiska attackerna är att allt fler sluter upp i demonstrationen och att ett flertal nationalistiska europeiska organisationer besöker marschen och pratar med varandra. Något som allt mer verkar endast vara förbehållet organisationer i Europa som godkänns av judisk makt organisationer.

I ett uttalande från organisationen så listas de organisationer som försöker med lobbyverksamhet få BNS förbjuden. Den första organisationen är ”Shalom” som företräds av gamla judiska kommunister i Bulgarien. Den andra är den judiska frimurarlogen B’nai B’rith som har representanter över hela världen, en annan internationell judisk organisation är World Jewish Congress, som har krävt att den bulgariska premiärministern skall agera mot Lukovmarschen.

En mjukare retorik visas vanligtvis upp från judiska organisationer som World Jewish Congress när folket får lyssna, men bakom stängda dörrar hotas europeiska nationer med USA om de inte lyder organisationen. Något som framkommer tydligt i ett tal av presidenten Ronald Lauder för WJC som kan ses nedan:

Judar vill även förbjuda svensk opposition
World Jewish Congress har även blandat sig in i och lyckats ändra svenska inrikespolitiska angelägenheter när Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade i Göteborg. Nu har WJC även siktet inställt på att förbjuda Motståndsrörelsen i Sverige. Den judiska propagandan försöker få det att låta som att det judiska folket inte opererar över hela världen och som en enhet. Denna enhet kallade den förre detta presidenten för World Jewish Congress Nahum Goldman för världsjudenheten, och det är en enhet som Lauder än idag manar de judiska folket till. Alltså är World Jewish Congress som organisation ett bevis för att det Nordiska motståndsrörelsen säger om judisk makt är korrekt.

Till de judiska organisationernas hjälp ser vi de sedvanliga aktörerna, socialister, liberaler och organisationer som får pengar av juden George Soros NGO-organisation Open Society.

Nordiska motståndsrörelsen har själv deltagit på marschen och för den nyfikne finns det ett flertal artiklar listade nedanför i ”Relaterade artiklar”.

De goda nyheterna är att trots dessa försök att störa Lukovmarschen meddelar BNS att marschen oavsett vad kommer att bli av även detta år:

Vi kan försäkra att Lukovmarschen kommer att hållas, oavsett omständigheter! De kan försöka förbjuda vår organisation, men de kan aldrig krossa vårt brödraskap. Vår kamp är inte bara för vår egen nation utan för vårt Europa och vår civilisation!

Källa:
Organisationen Bulgarian National Unions hemsida


  • Publicerad:
    2020-02-13 19:00