JUDISK MAKT På inbjudan av World Jewish Congress samlas världsledare nästa vecka i Malmö för en ”förintelsekonferens”. Staden går ned på knä och stänger ner för den globala överhetens säkerhet.

Nästa vecka står Malmö – gangsterstaden som är världsberömd för sina importerade sprängningar och sin hemhämtade gängkriminalitet – värd för en förintelsekonferens.

Det är oklart vad som 76 år efter andra världskrigets officiella slut här ska dryftas, men webbsidan Hyperborean Thoughts spekulerar att det skulle kunna röra sig om något som inte får glömmas samt att ”Polen och Ungern idag står för den absoluta ondskan”.

Sverige är internationellt känt inte bara för sina migrantproblem, utan även för att ha valt att inte stänga ned för corona.

Nu går dock landets tredje största stad in i en förintelsenedstängning.

Malmös befolkning har varnats för såväl bilkörning som för färd inom kollektivtrafiken under tisdag och onsdag nästa vecka.

De flesta färdvägar kommer nämligen vara nedstängda.

En massiv polisstyrka har kommenderats in från landets alla hörn för att vaka över konferensområdet och synagogan dit World Jewish Congress bjudit in världsledare för sammankomst på tisdagseftermiddagen.

Global överhet mer skyddsvärd än privilegierad urbefolkning

Ett av de allra vanligast förekommande ämnena inom svensk politisk debatt de senaste åren har varit den resursbrist som svensk polis lider av – och som hindrar denna kår ta itu med den eskalerande migrantkriminaliteten.

Men den politiska eliten som önskar sammanstråla och leka Once upon a time… är, enligt ovan nämnda webbsida givetvis miljoner gånger mer värd att beskydda än den privilegierade vita svenska ursprungsbefolkningen – som ändå ska bytas ut.