Efter att vi känt av stämningen i Bollnäs under vårt besök nu senast i helgen har vi lämnat in en ansökan om demonstration 25 augusti.

Motståndsrörelsen ägnar sig normalt sett inte åt motdemonstrationer. Vi tycker dock att de så kallade antirasisterna har agerat mycket smaklöst i detta fall. Varför väljer man just Bollnäs till att manifestera massinvandringens förträfflighet? Särskilt nu när pappan till den gruppvåldtagna kvinnan öppet har fördömt en demonstration för massinvandring.

Hela Hälsingland har även med sin desinformationskampanj piskat upp stämningen och helt okritiskt hyllat de så kallade antirasisterna. Man har också genom medvetna ordval och ställningstaganden förnedrat våldtäktsoffret offentligt. Hela Hälsingland har dessutom lanserat tre sjuttonåriga flickor som initiativtagare och ansvariga för den smaklösa våldtäktsmarschen. Att krafterna bakom mångkulturjippot skickar ut tre flickor till fronten säger lite om deras cyniska planerande. Motståndsrörelsen har genom sin tidigare protestaktion satt Bollnäs på kartan. Vi vet att många i staden har fått nog av lögnerna och vi tänker inte lämna dem ensamma på torget. Mer information om vad som händer den 25:e kommer snart.


  • Publicerad:
    2012-08-07 23:55